Suzuki: "Nu am purtat discutii cu Volkswagen"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Constructorul japonez a dezmintit zvonurile recente, potrivit carora Volkswagen intentioneaza sa preia 10% din actiunile sale.

Luna trecuta va anuntam ca Volkswagen intentioneaza sa isi extinda influenta in Asia prin achizitionarea unui pachet de actiuni de 10% in cadrul constructorului Suzuki.

Un purtator de cuvant al japonezilor a iesit insa la rampa cu o declaratie care a dezmintit zvonurile aparute in presa. Pana in prezent toate informatiile proveneau din surse germane o pozitie oficiala a japonezilor lasand loc de mai multe speculatii.

Osamo Suzuki, singurul oficial japonez care a comentat pe marginea zvonurilor, a declarat ca "nu este nimic adevarat din ceea ce s-a scris in presa internationala. Nu exista nici un fel de contact cu Volkswagen. Stiu ca se spune ca nu iese fum fara foc, insa aceste zvonuri dovedesc contrariul", a incheiat Suzuki.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • Florin
    @ Automarket
    Osamu Suzuki nu este purtatorul de cuvant al constructorului japonez ci este chairman si CEO al Suzuki Motor Corporation .
    6 0
  • @Florin
    "Osamo Suzuki, singurul oficial japonez care a comentat pe marginea zvonurilor"
    Nu am scris nicaieri ca ar fi vorba despre un purtator de cuvant. Osamu Suzuki este (dupa cum o spune si numele si dupa cum ai afirmat si tu) presedintele constructorului japonez si director reprezentativ. Purtatorul de cuvant despre care ai amintit tu doar a dezmintit informatia. Detaliile au fost oferite de Osamu.
    Multumim ca ne urmaresti!
    3 2
  • @Bogdan Mirica
    "Un purtator de cuvant al japonezilor a iesit insa la rampa cu o declaratie care a dezmintit zvonurile aparute in presa."
    1 1
  • Fiti cumenti copii, nu va certati pentru ca nu mai primiti acadele
    2 4
  • @Bogdan Mirica
    Nu mai da cu batu-n balta. Ai gresit... modifica.
    Iti multumim ca ne urmaresti!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru