Taxiurile londoneze ajung in China

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.04.2007
Constructorul celebrelor taxiuri londoneze va incerca sa patrunda si pe piata chineza.

Faimoasele taxiuri londoneze vor ajunge si in China. Ele vor fi prezentate in premiera publicului chinez cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Manganese Bronze Holdings, compania care detine LTI Vehicles, producatorul celebrelor taxiuri, a semnat recent un parteneriat cu firma chineza Geely. Acesta prevede ca vehiculele londoneze sa fie produse la o uzina din Shanghai ele urmand sa fie comercializate si pe piata chineza.

Noile taxiuri TX4 au fost transportate in China luna trecuta, ele urmand sa fie expuse la salonul auto intre 20 si 28 aprilie. John Russell, presedinte executiv al Manganese Bronze Holding, a declarat: "In acest moment avem legaturi stranse cu China si intentionam sa ajungem sa cunoastem si mai bine preferintele consumatorilor de pe aceasta piata".

Lansat pe piata in luna octombrie a anului trecut, TX4 mentine linia clasica si traditionala a modelelor anterioare. Aceasta noua generatie vine insa in plus cu un motor conform normelor euro IV, suspensii noi, un nou sistem de franare si noi optionale de interior.

Productia modelului TX4 la uzina din Shanghai va incepe in anul 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru