Telefonul aniversarii Ferrari

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Vertu a realizat o editie special a mobilului Ascent. Aceasta este dedicata celor 60 de ani de istorie Ferrari.

Vertu a anuntat lansarea unei editii speciale a celebrului telefon mobil Ascent dedicate aniversarii a 60 de ani de la infiintarea Ferrari. Denumirea terminaului este Vertu Ascent Ferrari 60, este inspirat din materialele si formele lui Ferrari 612 Scaglietti si vine cu tonuri de apel si wallpapere care infatiseaza modelul italian la lucru.

Ascent Ferrari 60 este construit din titan, este "legat" de aceleasi suruburi utilizate de Ferrari la constructia lui 612 Scaglietti iar pielea de pe partea posterioara superioara este aceeasi cu cea de pe scaunele cunoscutului model al constructorului italian. Pe spatele telefonului, cei 60 de fericiti cumparatori ai editiei superlimitate Vertu Ascent vor putea pipai dispunerea treptelor de viteza ale unui Ferrari.

Nu se cunoaste inca pretul mobilului, insa Vertu promite o garantie prin care se obliga ca, odata la sase luni, sa schimbe pielea de pe carcasa gratuit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru