Tesla a inregistrat profit pentru prima data de la infiintare

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 10.08.2009
Compania Tesla Motors a inregistrat profit pentru prima data in istoria sa. Marca americana a facut un profit de 1 milion de dolari in decursul lunii iulie.

Oficialii Tesla Motors au dezvaluit faptul ca au inregistrat un profit de 1 milion de dolari in decursul lunii iulie, in timp ce incasarile totale s-au ridicat la 20 de milioane de dolari. Compania americana a devenit in sfarsit profitabila dupa eforturile directorilor Tesla de reducere a costurilor de productie si dezvoltare pentru modelele Roadster si Model S. Mai mult de atat, Tesla a reusit sa livreze 109 unitati Roadster in decursul lunii trecute.

Tesla va deschide inca sase reprezentate noi in aceasta vara si a anuntat ca va lansa noul Model S la sfarsitul anului 2011. Faptul ca a reusit sa inregistreze un profit de 1 milion de dolari este o veste extrem de buna pentru Tesla, deoarece profitabilitatea era ultimul element important care lipsea de la buna desfasurare a afacerii Tesla.

Via | Leblogauto

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    Super tare astia de la Tesla. Numai numele imi provoaca cresterea adrenalinei in sange......
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru