Tesla a livrat Roadster-ul cu numarul 250

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.03.2009
Dupa livrarea exemplarului cu numarul 250 al modelului Roadster, Tesla va mari productia acestui model.

Tesla sarbatoreste livrarea a 250 de unitati ale modelului Roadster. Elon Musk, directorul companiei americane,  a declarat ca va mari productia acestui model de la 15 unitati pe saptamana la 20 de unitati pe saptamana. Pana in vara acestui an, Elon Musk intentioneaza sa mareasca productia lui Tesla Roadster la 30 de unitati pe saptamana. Abia in acel moment compania Tesla va deveni profitabila.

Pana in acest moment, Tesla a primit comenzi pentru 1.000 Roadstere, pe care le va fabrica pana in luna octombrie a acestui an. Tesla va deschide o reprezentanta in Chiago si intentioneaza sa construiasca alte reprezentante si in Londra, Munich, Washington, Miami, Seattle si Manhattan. In cel de-al patrulea sfert al acestui an, Tesla Roadster va fi disponibil si pentru clientii canadieni.

Tesla va prezenta prototipul lui Model S in decursul saptamanii viitoare. Acest vehicul va intra in productie spre sfarsitul anului 2011 si va avea un pret de baza de 57.400 dolari. Datorita faptului ca acest vehicul nu polueaza in timpul functionarii, cumparatorii lui Tesla Roadster vor primi o prima de 7.500 de dolari de la statul american.

Via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru