Tesla a primit 3000 de rezervări pentru electricul Model S

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.12.2010
Tesla Motors a primit un total de 3000 de rezervări pentru Model S, sedanul electric aşteptat să debuteze oficial în 2012. Clienţii au plătit un avans de 5000 de dolari.

După ce a dovedit tuturor că ideea unei sportive electrice este complet realizabilă, Tesla continuă ofensiva sa ecologică cu un alt model. Este vorba despre Model S, sedanul cu care am făcut deja cunoştinţă în cadrul saloanelor trecute. Cel mai nou produs al americanilor este aşteptat să sosească pe piaţă în 2012, însă interesul este deja destul de mare.

Potrivit oficialilor Tesla, un număr de 3000 de clienţi au depus deja un avans de 5000 de dolari pentru a-şi rezerva viitorul Model S. Suma poate fi recuperată de clienţi după achiziţionarea maşinii.

Sedanul beneficiază de suficientă putere pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h în 5.6 secunde şi pentru a atinge o viteză maximă de 210 km/h. În funcţie de versiune, autonomia va însuma 260, 370 şi 480 de kilometri.

Tesla şi-a dublat recent forţa de muncă, angajând personal pentru construirea versiunii electrice a modelului Toyota RAV4, dar şi pentru producţia de motoare electrice; 1500 pentru Smart şi 500 pentru Mercedes A-Klasse electric.

De asemenea, Tesla se poate lăuda cu faptul că a reuşit să livreze 1400 de unităţi ale modelului Roadster, la nivel mondial.

via | egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru