Tesla Roadster: specificatiile tehnice europene

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 06.05.2008
Tesla Roadster poate fi cumparat in Europa intr-o configuratie diferita fata de cea preconizata, cu 300 de cai la purtator.

Esential

300 CP dispune varianta europeana a lui Tesla Roadster.

Reprezentantii Tesla Motors s-au perindat in aceasta saptamana prin Europa oferind test-drive-uri cu Roadster in incercarea de a castiga cati mai multi clienti. Specificatiile tehnice ale modelului care va fi vandut in Europa au fost descoperite pe site-ul unui importator auto scandinav care are in oferta sa si noul model american produs de Tesla.

Motorul este prezentat acum cu o putere de peste 300 CP/13.000 rpm, fata de cei 284 CP preconizati initial. De asemenea, transmisia este disponibila doar cu o singura treapta, lucru care se bazeaza pe asa numitul tren de rulare 1.5 care va fi instalat pe toate masinile incepand cu sfarsitul anului. Trenul de rulare imbunatatit beneficiaza de un modul electronic de putere perfectionat si ajuta la o mai buna racire a motorului, lucru care permite producerea unui cuplu si a unei puteri marite. Imbunatatirile permit Roadster-ului sa dispuna de performantele oferite de configuratia originala, cu doua rapoarte de transmisie.

Via | Autobloggreen

Taguri: Roadster, Tesla

Comentarii (3)

  • CE DE SPECIFICATII :))
    Nu's cam "multe" specificatiile astea?...
    0 0
  • Pasache
    tesla
    stai la locu tau ca nu e chiar asa!!!Pt sugestii si reclamatii contactati pe Cristina Modoran.
    0 0
  • AndreiRN
    Electric
    Tot de peste ocean o sa vina tecnologia electrica la masini asa cum Henry Ford a revolutionat industria auto.Da, chinezi vor juca un rol important in productia de masini electice si hibride de low cost.Europeni ....... polueaza si taxeaza pt aceasta poluluare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru