Tesla Roadster va fi livrata abia in noiembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Martin Eberhard, CEO-ul Tesla, a anuntat ca livrarile supercar-ului electric vor incepe abia in luna noiembrie.

Toti cei care au comandat deja mult asteptatul supercar electric Tesla, pot sa sarbatoreasca. Potrivit lui Martin Eberhard, CEO-ul Tesla, masina va ajunge la clientii sai in luna noiembrie. Livrarile modelului de 100.000 de dolari au intarziat din cauza anularii contractului cu firma care asigura transmisia masinii.

Aceasta intarziere nu a influentat insa cu nimic numarul comenzilor care a urcat la 570. Roadster-ul, asamblat la uzina Lotus Engineering din Anglia, va fi vandut initial doar in State urmand ca mai apoi, in functie de succesul inregistrat el sa fie disponibil si pe celelalte piete mondiale.

Cu toate ca capacitatea de productie este depasita de cererea mare, Tesla intentioneaza sa deschida noi showroom-uri in Los Angeles si California pentru a atrage si mai multi clienti.

Lansarea lui Tesla Roadster va fi urmata de noul sedan White Star, care va fi produs la o uzina din New Mexico si care va costa jumatate din pretul exoticului supercar.

Comentarii (1)

  • Da
    Pacat ca e asa de scumpa........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru