Comentarii (19)

  • @Mircea
    Cel mai bun sistem de navigatie pe mobil este serviciul OviMaps de la Nokia, in special cel instalat pe versiunile de Symbian S60V5 si 3.1. Nu ai nevoie de conexiune la internet si cel putin in orase este foarte exact. Instalarea si Updatarea sunt deasemenea operatiuni destul de facile. Si foarte important: este GRATUIT.
    12 23
  • @Automarket
    E chiar asa de greu sa faceti un video ? Intrebare valabila si pentru testele auto
    19 2
  • O mica precizare
    Softul Igo8 se poate instala cu succes pe telefoanele cu sisteme de operare Android sau iOS .
    13 0
  • @Alex
    Nu da peste cap reclama. Vrei sa nu se vanda Navon? :)
    Android + Igo8 cea mai buna solutie. De ce? Le am tot timpul cu mine si s-a dovedit a fi foarte util.
    17 0
  • am si eu igo8 pe xperia x10,cu android 2.3.3. merge absolut perfect,recalcularea traseelor se face in 1-2 sec,nu se agatza deloc...nu prea mai vad rostul unui aparat dedicat in acest moment...
    13 1
  • Alex prodan
    O mica corectie
    O mica corectie. Google nu a cumparat hartile din România. Spun asta pentru ca sunt unul dintre cei care au participat si inca participa la cartografiere. Hartile sunt facute pe baza de voluntariat. Oricine poate contribui. Sunt foarte multumit de cum arata harta Google la 2 ani de la pornirea cartografierii in Romania :). Sunt cativa baieti ingineri la drumuri si poduri parca care au facut o treaba foarte buna.
    9 0
  • pentru o persoana ce vorbeste destul de mult la telefon, atunci cand este in masina, este necesar un GPS dedicat!
    9 1
  • Vechi utilizator de sisteme de navigatie
    Google a ajuns la un grad de dezvoltare in care se bate cot la cot cu ceilalti. Nu prea mai e necesara prezenta unui sistem dedicat daca ai un telefon ce permite Navigation.
    In momentul de fata am un telefon Samsung Galaxy SII, avand Navigation de la Google. si IGO 8. In torpedou am si un MIO care sta degeaba in ultima vreme.
    Am POI-uri, rute bine calculate, conexiune buna la sateliti si mult mai rapida, detalii bune pe harta, informatii suficiente.
    6 1
  • @dani
    dar ce, tu vorbesti la telefon cand esti in masina??
    3 6
  • pentru vorbit IN MASINA ai casca bluetooth sau modul integrat in sistemul audio al masinii,iar spartphone-urile din momentul asta nu se agatza la asemenea multitaskuri ;)
    13 1
  • andrei
    singurul lucru ce-l am de comentat ar fi ca ar trebui sa se trezeasca mai repede cu updateurile la harti, noroc ca mi-au zis niste prieteni care circula mai des ca la unguri exista si autostrada m43 de la mako pana pe m5 ca altfel o luam ca fraieru prin szeged. nici un gps nici google maps nici nimeni nu stie inca sa o afiseze cu toate ca e aparuta de ceva vreme
    4 0
  • igo pe duca
    @skytasy Foarte tare. Ai dreptate si m-ai amuzat foarte tare
    @alex corect. pacat de backberry si nokia cu sistemele lor de operare care ruleaza aplicatii baza de java
    @je ai dreptate ca poti raspunde la telefon chiar daca ai navigatia pornita.
    faceam asta acu 3 ani cu un glofiish vai si amar de capu lui.
    din cate stiu google mai are un soft care iti arata pe harta prietenii din agenda care au trecute adresele. igo nu stiu daca are aceasta optiune.
    1 1
  • ****
    Care din cele 2 sisteme de navigatie pe un anumit traseu imi ofera informati despre benzineri ,hoteluri si restaurante ????
    2 0
  • mircea
    @antonny
    Ambele.
    4 0
  • @andreim4
    S60 ruleaza atat aplicatii scrise in Java cat si in C++. OviMaps este scris in C++.
    3 0
  • Cristi
    @Mircea
    Bravo pentru articol. Mi-a placut, are suficiente detalii, as zice chiar ca este complet. Un singur lucru mi s-a parut deplasat: comparatia intre doua softuri de gps particularizate pe doua aparate (apropo mi-a placut ca ai intrat in detaliile tehnice ale acestora). Decizia intre iGo si Google Maps nu trebuie facuta in fct de neajunsurile aparatelor pe care se instaleaza. Aici mi s-a parut un pic amestecat articolul.

    Ca vechi prieten al Ioanei nu am simtit nici o data lipsa unei abundente de date in POI. Parcarile si benzinariile sunt suficient de bine marcate. Dealfel si cateva hoteluri si restaurante le-am gasit destul de usor. In general traseele necunoscute le-am facut in iGo inaintea deplasarii, folosind in paralel Google Maps (siteul si in general internetul) pt documentarea despre locatii...Consider destul de util Google Maps-ul pe telefon dar GPS-ul dedicat (cel folosit pe masina 90% din timp) va ramane pe iGo momentan.
    5 0
  • Marian
    Ia spune MIrcea, vad ca ai avut GPS si in masina de la mama ei. Merita un astfel de accesoriu cumparat daca nu e inclus? Ala cum se descurca? Ca la optionale e cam scumpeanu unu din ala, de banii de unu pe masina iti iei si telefon si aparat GPS dedicat.
    1 0
  • mircea
    @Marian
    Depinde de producător. În România, un GPS aftermarket este mult mai complet şi mai util decât unul de constructor.
    3 0
  • 1
    "Dacă cei de la Google susțin că noua lor Navigație nu își propune să fie o alternativă la sistemele GPS clasice, Navon N670 iGo 8 - sistem adus în România de Falcon Electronics - este un pachet GPS în adevăratul sens al cuvântulu"

    eu zic , ca asta spune totul , nu mai e nevoie de acest test care nu isi are rostul , intre 2 aplicatii care nu sunt la fel ....
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru