Toni Gardemeister ajunge la 100 de raliuri

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.02.2008
Pilotul Suzuki va pleca in Mexic in raliul cu numarul 100 din cariera sa inceputa in Finlanda in 1996.

Toni Gardemeister, Suzuki, va lua startul in raliul cu numarul 100 din cariera sa in Mexic. Pilotul de 32 de ani si-a inceput cariera in WRC in 1996 cand a luat startul in Raliul Finlandei.

Desi nu este cel mai batran pilot din Campionatul Mondial de Raliuri, finlandezul de la Suzuki este cel mai vechi om din competitie. Gardemeister a mai alergat doar o singura data in Raliul Mexicului, in sezonul 2005, cand a terminat la bordul unui Ford Focus pe locul 6.

In legatura cu numarul de raliuri pe care le-a alergat pilotul Suzuki a declarat: „100 de raliuri reprezinta o colectie destul de buna. Asta inseamna ca sunt in campionat de ceva timp, dar nu ma pot compara cu multi altii care au concurat in mai mult de 100 de raliuri. In raliul Mexicului am alergat in 2005 cand am reusit un loc 6. Imi amintesc ca specialele erau frumoase, asa cum imi amintesc si depre pietrele mari care iti apareau de nicaieri in fata. As vrea sa-mi sarbatoresc raliul cu numarul 100 prin acumularea de puncte pentru Suzuki”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru