Top Gear continua

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.03.2007
Jeremy Clarkson a dezminitit zvonurile potrivit carora emisiunea Top Gear, pe care el o modereaza, va lua sfarsit.

Jeremy Clarkson a inlaturat speculatiile privind intreruperea show-ului de televiziune Top Gear. In ultima emisiune a sezonului de primavara, desfasurata ieri, moderatorul britanic a declarat: "Toti cred ca emisiunea noastra s-a sfarsit sau ca eu voi parasi echipa. Ei bine, imi pare rau ca o sa va dezamagesc. Emisiunea va continua si eu voi ramane in echipa. Top Gear se va intoarce in toamna".

Zvonul a fost raspandit dupa ce Clarkson a contrazis afirmatia unui reporter BBC, potrivit careia Top Gear va avea o editie speciala in aceasta vara. Clarkson a declarat atunci ca "desi promo-urile spun ca Top Gear se va intoarce in vara, eu pot sa afirm ca acest lucru nu se va intampla".

Comentarii (2)

  • Marian
    top gear
    Pai cum sa nu creada lumea k emisiunea s-a terminat dak un reporter incepe a inventa o poveste care nu e adevarata.Concluzionand, pot sa spun ca sa nu credeti ce scrie in ziare ca m-ai mint si ziaristi pentru o mica atentie si pentru a ajuta ziarul sa se vanda. (:D)
    0 0
  • Invata gramatica, frate, si apoi citeste ziare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru