Top Gear reincepe filmarile

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 06.10.2006
Colegii lui Richard Hammond au inceput din nou filmarile la emisiunea care i-a consacrat. Aceasta va reaparea pe post in momentul in care Hammond va fi apt pentru a aparea pe platoul de filmare.

Chiar daca unele voci afirmau ca accidentul lui Richard Hammond va fi utilizat ca pretext pentru anularea emisiunii Top Gear, gazda acestui show, postul de televiziune BBC, face tot posibilul pentru ca iubita productie sa continue. Astfel, in timp ce Richard se afla in recuperare dupa teribilul accident de acum doua saptamani, vedeta emisiunii, Jeremy Clarkson, a condus intr-un test filmat modelul Lotus Europa.

Filmarile pentru emisiunea britanica au reinceput, productia concentrandu-se deocamdata pe segmentele in care Hammond nu este prezent. Nu se stie inca momentul in care emisiunea va reincepe din cauza faptului ca acest amanunt depinde de data la care Richard va fi recuperat si se va putea reintoarce pe platoul de filmare. Predictiile medicilor arata insa ca acest lucru se va intampla abia peste sase luni.

Pe de alta parte, iata un amanunt de culoare. Elicopterul-ambulanta care l-a salvat pe Richard Hammond dupa ce s-a rasturnat la 400 de kilometri pe ora era, pana la acest accident, sustinuta financiar de un grup de voluntari.

Ei bine, dupa ce familia lui Hammond a rugat publicul sa ajute cu donatii intretinerea elicopterului, in cont s-au adunat deja 300.000 de euro. Inca o dovada a faptului ca Top Gear este o emisiune iubita si asteptata cu interes.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru