Toti producatorii auto vin la Salonul Auto de la Geneva

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 27.11.2008
Spre deosebire de Detroit, salonul auto de la Geneva se va bucura de prezenta tuturor producatorilor.

Esential

700.000 de vizitatori sunt asteptati la Salonul Auto de la Geneva.

Criza economica mondiala a lovit dur piata auto la nivelul intregii lumi. Acesta este unul dintre motivele pentru care un numar mare de constructori au spus pas Salonul Auto de la Detroit.

Capitala industruiei auto americane si-a pierdut faima de alta data. Pe langa problemele celor trei giganti auto, orasul care altadata era centrul mondial auto, acum a ajuns sa organizeze un salon care se nu se mai poate lauda cu nimic.

In ciuda crizei ecomice si in contrast cu situatia de la Detroit, Salonul Auto de la Geneva nu se anunta a fi deloc afectat de problemele industriei de profil.

Toti producatorii auto cu importanta la novel mondial si-au anuntat participarea la evenimentul elvetian programat in luna martie. Astfel, in data de 5 martie 2009 se vor deschide portile celei de-a 79 editie a Salonului Auto de la Geneva.

Toate spatiile de inchiriat destinate evenimentului auto au fost deja lichidate. Organizatorii au anuntat ca asteapta 700.000 de vizitatori, dintre care o treime din peste o suta de tari.

Via | TheCafanatic

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru