Toyota a lansat Auris cu trei usi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.07.2007
Toyota a prezentat primele imagini ale noii Auris cu trei usi. Dotarile interioare si motorizarile vor ramane aceleasi.

La numai trei luni dupa lansarea Auris in Romania, Toyota a prezentat oficial primele imagini ale variantei cu trei usi a modelului. Spatiul interior nu va fi afectat, varianta cu trei usi beneficiind de aceeasi lungime a ampatamentului, 2.6 metri. Si dotarile interioare vor ramane aceleasi: ESP si CD player compatibil MP3 disponibile ca dotare standard chiar si pentru versiunea de baza.

Sub capota vor exista aceleasi motorizari regasite si pe hatchback-ul cu cinci usi. Versiunea de baza de 1.4 litri VVT-I conectata la o transmisie manuala in sase trepte si cea de 1.6 litri reprezinta singurele variante disponibile pe benzina. Vor mai exista si propulsoare diesel incepand cu cel mai mic de 1.4 litri si terminand cu motorizarea de top de 2.2 litri.

Toyota intentioneaza sa lanseze si versiuni mai sportive ale variantei cu trei usi, versiuni care urmeaza a fi echipate cu propulsor V6 si tractiune integrala AWD.

Toyota Auris cu trei usi va fi o optiune sportiva pentru fanii Toyota dar va putea fi in acelasi timp si o solutie economica, aceasta varianta fiind mai ieftina cu 700 de euro decat cea cu cinci usi. Nu se cunoaste inca data exacta la care noua versiune a modelului nipon va intra pe piata din Romania.

Comentarii (10)

  • Draga Bulanache. Daca nu te-au invatat parintii sa vorbesti civilizat, atunci mars inapoi in gradinita sau clasa intai, poate invatatoare o sa fie in stare sa bage ceva cultura in tine, daca parintii n-au fost in stare. Asta una. Iar a doua chestie, daca habar n-ai despre subiect, mai bine taci. Dupa parerea ta, numai tu esti inteligentul, constructorii auto habar n-au de propriile produse, tu ar trebui sa fii acolo sa spui ce si cum se face, nu? Daca te uiti la oferte, fiecare hachback este 2+1 respectiv 4+1 usi.... Careva sa ma ajute care a terminat mai recent scoale, in clasa I se facea adunarea?
    Asa ca draga Bulanache, din cauza ca sunt atatea masini pe strada nu pot sa spun ca numai in poze le-ai vazut, dar dupa comportamentul afisat mai sus incep sa ma indoiesc.
    Cred ca mai sunt amatori care o sa doneze pentru o cauza dreapta, sa-l inscriem pe Bulanache la un curs de bune maniere.
    O zii placuta.
    0 0
  • Cerere catre admin :))
    Daca ai sters comentariul lui Bulanache, care era total pe langa, te-as ruga sa-l stergi si pe asta, respectiv si comentariul anterior. Multumesc mult. :)
    0 0
  • ANCUTA
    AURIS
    Este adevarat ca este o masinuta frumoasa,dar nu se poate compara cu Mitsubishi Colt CZ3.Dupa parerea mea CZ3 este cu mult deasupra lui Auris.
    0 0
  • da
    Sunt mare admirator al masinilor japoneze
    Toyota este , dupa cum se stie ,cap de serie.
    Pe mine , Auris nu m-a incintat , e putin cam "incomoda".Poate asta sasa fie mai...........?!?
    0 0
  • Bulanache
    Cum wa?
    Pai mancatiasi capu dar de ce e 2+1 usi? iti da o usa de rezerva? explicati-mi ca nu inteleg!
    0 0
  • auris
    .. masina e ok, poate lipseste o varianta de motorizare mai sanatoasa...
    0 0
  • Hmm..
    Intentie buna... dau si eu 1 leu.
    P.S. "O zi placuta"! ;)
    0 0
  • explic
    2 usi pe care poti intra in masina + 1 bagaje
    2+1=3 de aceea 3 usi
    0 0
  • Bulanache
    OK
    ok gata am inteles :)
    0 0
  • SUUUPER MASINA
    VENITI LA TOYOTA SA VEDETI SUUUUPER AURIS !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru