Toyota Camry, masina anului in SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.11.2006
Toyota Camry si-a adjudecat titlul de masina anului 2007 in America, dupa ce a depasit la toate capitolele 26 de modele.

Modelul Toyota Camry a fost votat masina anului 2007 in America de revista Motor Trend, datorita inovatiilor sale si a cererii mari de pe piata. Camry este in prezent masina care se vinde cel mai bine in America, beneficiind de un succes la care viseaza orice producator auto.

Masina ofera un design nou, performanta, eficienta, si spatiu generos la un pret rezonabil. Camry a iesit castigatoare in fata altor 26 de modele din toata lumea, care fusesera total noi s-au redesenate inainte de data limita, 1 ianuarie 2007. Concurentii au fost 10 din Japonia, 6 din Statele Unite, 5 din Korea, 4 din Germania si cate un model din Marea Britanie si Suedia.

Acest premiu este primul pe care il primeste Toyota, anul trecut castigatoare fiind Honda Civic. Premiul intai pentru cel mai bun SUV al acestui an, a fost obtinut de modelul Mercedes GL450.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru