Comentarii (5)

  • "dorind să devină o divizie precum M-ul de la BMW, RS-ul de la Audi sau AMG-ul de la Mercedes-Benz"? Dar TRD ce este?
    4 0
  • Pentru a avea o divizie de performanta de talia AMG trebuie sa fii un producator de talia Mercedes...
    8 6
  • zarnesteanu
    Noroc cu nemtii ca mai mirose si taiota ceva performanta. La Le Mans s-a vazut ce hibride au avut si cate parale fac.

    Tot Europa si America de Nord ii duc in carca. china, japonia si coreea s-au ridicat odata cu progresul urias al telecomunicatiilor. Odata cu trecerea anilor, furtul de tehnologie a fost tot mai usor, mai rapid si mai eficace. In ziua de azi au deja destui bani sa plateasca direct, un profesionist scolit si educat intr-o tara vest europeana. Profesionist care va munci si va produce tocmai pentru a distruge industria tarii in care a crescut. Interesant, nu-i asa?
    2 3
  • kumite
    @zarnesteanu,ai perfecta dreptate,prietene.Dar lucrurile au inceput sa se schimbe.Incet,dar au inceput.Firmele americane,au inceput sa se retraga din china.Vor urma europenii si restul lumii.Economia chineza nu mai are crestere pozitiva.A intrat un pic in panta.Tarile occidentale,trebuie sa inteleaga ca daca vor tine locurile de munca in ograda proprie,va fi mult mai bine.Aduceti-va aminte de anii 1980.Nici un casetofon,magnetofon,cuptor cu microunde samd. nu era "made in RPC".Dupa aceea, numai profitul a inceput sa conteze,si s-a ajuns unde s-a ajuns.Din pacate,rasa omului alb a inceput(incet)sa dispara.Familia mea,aici,este formata din 3 persoane.Ne descurcam perfect.Salarii bune,un singur copil.Mai multi copii nu are rost.Acesta trebuie crescut si educat asa cum trebuie.Ma uit la alti multi emigranti.Chinezi,arabi,somalezi.Stau pe ajutor de somaj,sau lucreaza numai unul din familie(deobicei cleaner,sau sofer de taxi) si au cate 5 sau 6 copii.Ce ziceti de asta?
    7 1
  • kumite
    Graba strica treaba:"mai multi copii nu au rost"
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru