Comentarii (8)

  • superb
    superb modelul.Arata extraordinar.

    Asta e pentru toti cei care zic ca in anii '30-'40 bmw facea periute de dinti si suruburi sau ca nici macar nu existau cand alti contructori doborau recorduri.Deci, uitati-va bine la poza, educati-va si nu mai spuneti prostii.De fapt ce ma mir? lumea nu stie ce e Mille Miglia dapoi bmw in 1937.
    10 6
  • de ce?
    De ce voi astia cu BMW si cei cu Audi va autoflagelati in halul asta? De ce aveti impresia ca toata lumea este impotriva voastra?
    Saracele masini nu au nici o vina ca sunt conduse de voi. Citesc comentariile si stau de mult pe forumul asta si nu am auzit nicaieri ce afirmi cu ca ti s-a spus.
    P.S. 40 a fost singurul an in care a castigat BMW cursa.
    8 7
  • pisoias
    aproape toata lumea este impotriva BMW , desi sunt niste masini superbe ( elegante ,sportive,luxoase.....)
    11 1
  • Anti BMW
    BMW
    O sa-l cumpere Tzenu, mowgli sau alexcainele!
    Liciteaza intre ei!
    1 9
  • pt anti bmw
    las cumpara eu.........si nu mi de bani!!!!!!!
    da mi frica de transportu peste ocean(daca e cazu)ca carcotasi deabea asteapta.............parca numa anu trecut sa scufundat un feribot cu cateva sute de bmw-uri in ocean............
    hai ca glumesc cu cumparatu exemplrului fiindca nu am bani ........
    altfel deja era la mine in garaj.............
    9 0
  • Anti BMW
    @ tzenu_bmw
    Ce o fi cu el de tine la glumitza?
    Suspect!
    1 1
  • @tzenu
    Stai tati in banca ta si nu-ti mai da cu parerea... ca mai vinde maica-ta flori sapte vieti ca sa apuci sa-ti cumperi si tu o masina . Pana atunci ai sa circuli tot in cazatura aia de pisicuta din 95. Si incearca sa mai vinzi doua telefoane ca sa ai si tu bani sa te duci la o centurista ca altceva nu esti in stare ...Si daca ai de mers mai mult, ia trenu ala nene , ca sa nu-ti ramana cascarabeta in drum... Nu de alta dar tot atatea clase are tzenu ca si trenu !
    0 4
  • mai mihai
    Ma uimeste cu ce precizie il descri pe tzenul, de aici trag urmatoarea concluzie ;esti frate cu el sau ce ai descris e propria viata
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru