Un german a condus 51 de ani fără permis

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.08.2010
Un german de 79 de ani va avea de plătit o amendă grasă pentru că a condus fără permis. Carnetul său de şofer fusese suspendat acum 51 de ani până în 2031.

Un şofer german de 79 de ani a fost oprit de poliţie în oraşul Oberhausen după ce a trecut peste linia continuă, acesta motivând că se grăbea la magazin din cauza faptului că acesta stătea să se închidă. Atunci când oamenii legii i-au cerut permisul, bărbatul a dat din umeri, spunând că l-a pierdut.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când, căutând în propria bază de date, aceştia au văzut că permisul îi fusese suspendat bărbatului acum exact 51 de ani din cauza faptului că a fost prins beat la volan. Deşi suspendarea nu a fost una pe termen lung, permisul bărbatului a fost suspendat suplimentar la acea vreme de un judecător până în iunie 2031 din cauza faptului că acesta a fost prins în continuare la volan.

Concluzia poliţiştilor: din 1959 până astăzi, bărbatul - a cărui identitate nu a fost dezvăluită - a condus fără a avea carnet de şofer. "O investigaţie preliminară ne-a arătat că bărbatul de 79 de ani a avut permisul suspendat.

Înregistrările Autorităţii Federale de Transport ne-au arătat că permisul i-a fost suspendat până în iunie 2031. Suspendarea se încheie cu o zi înainte să împlinească 100 de ani", sună raportul poliţiei germane.

Pentru că a condus fără permis, bărbatul va primi o amendă grasă şi va fi supravegheat mult mai atent pentru a nu mai urca în spatele volanului.

via | Yahoo
foto | Flickr

Comentarii (3)

  • neamtul bronzat
    a fost oprit [...] după ce a trecut peste linia continuă...
    in romania pentru asta e linia continua: sa fie cat mai vizibila sa stii cand treci peste ea. Ce pana mea, nemtii stia se iau de toate nimicurile din codul rutier!

    Iar acum vor sari "pilotii" de NFS sa spuna cat de "comunisti" sunt mancatorii de carnati
    11 8
  • Vortex
    lol
    ce poate sa-i faca lol? sa puna spioni sa il urmareasca de fiecare data cand se urca la volan?

    sa fim seriosi..
    5 1
  • tara SF
    cum ma ,in tara SF care e cu 1000 ani inaintea noastra ????,unde omuletii verzi daca cumva calca o furnica se cer singuri la puscarie...unde fiscul cere impozit de 50% si omuletul verde cotizeaza din proprie initiativa cu 60%....vai, daca-i asa ,a venit sfirsitul lumii
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru