Un Mini mai musculos - by AC Schnitzer

De Automarket
Publicat Miercuri, 18.07.2007
Mini dispune de cateva mii de variante de personalizare. Totusi, tunerii de la AC Schnitzer nu se abtin de la joaca...

In cazul in care aveti in garaj un Mini si va doriti ceva mai mult, puteti opta pentru Mini Cooper. daca vreti sa urcati pe scara de valori, ajungeti la Mini Cooper S, Cooper S Cabrio si, eventual, la Mini John Cooper Works, varful de putere, design si tehnologie in ceea ce priveste gama produsa de Grupul BMW. Ei bine, de acum mai exista o varianta pe care trebuie sa o luati in calcul. Este vorba de Mini Cooper S by AC Schnitzer, o versiune mai mult decat apetisanta a versiunii de serie.

Tunerii germani au personalizat in stil propriu modelul britanico-german, fara a exagera insa cu apendicele estetice si tehnice. De fapt, trebuie pornit de la faptul ca AC Schnitzer nu au umblat la puterea motorului (175 CP), limitandu-se la a schimba designul masinii. Astfel, spoilerele sunt prelungite in stil sportiv acestea fiind completate de benzile albe care acopera partile laterale si acoperisul. Ies in evidenta, de asemenea, jantele bicolore Mi2 de 18 inch.

In habitaclu, diferentele se rezuma la aplicarea logo-ului AC Schnitzer in partile esentiale ale interiorului.

In cazul in care asteptati o versiune foarte potenta a motorului de 175 de cai, acesta va veni in scurt timp de la alti tuneri, Aachen, care in aceasta perioada lucreaza la imbunatatirea acestuia.

Comentarii (2)

  • Niiiice!
    Super look! Motor de exceptie. :)
    0 0
  • laurro
    mini
    Nu am avut niciodata un mini si nici nu am vorbit cu vreun ropietar. Asa ca nu stiu ce sa zic, dar masina arata super !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru