Un nou showroom Citroen in Bucuresti

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.07.2008
Citroen isi extinde reteaua de dealeri existenti in Bucuresti prin deschiderea unui nou showroom.

Esential

215.000 de euro este valoarea investitiei noului showroom Citroen.

Reteaua de dealeri Citroen din Romania are incepand de astazi un nou membru. SD Prestige inaugureaza astazi, oficial, primul sau showroom din Bucuresti.

Deschis in zona Bucuresti Sud, pe strada Turnu Magurele nr. 66, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat in decurs de 2 luni pentru a corespunde standardelor Citroen. Suprafata totala a complexului este de 2017 mp dintre care 420 mp sunt alocati exclusiv spatiului pentru showroom.

Investitia de 215.000 euro va fi continuata cu dezvoltarea a doua centre de service la standarde Citroen, inaugurarea acestora urmand sa aiba loc in luna septembrie a acestui an. Un centru de service se va afla in imediata apropiere a noului showroom, iar cealalat va fi amplasat in locatia din Drumul Gilaului nr 7C, pe o suprafata de 6100 mp. Cele doua unitati sunt situate la o distanta de doar 500 m una de cealalta.

Taguri: Citroen

Comentarii (2)

  • He he he !
    Ca sa fim un pic rautaciosi, citam: "Un centru de service se va afla in imediata apropiere a noului showroom, iar cealalat va fi amplasat in locatia din Drumul Gilaului nr 7C, pe o suprafata de 6100 mp. Cele doua unitati sunt situate la o distanta de doar 500 m una de cealalta."

    Deci centrul de service este amplasat in imediata apropiere a show-room-ului, iar celalat centru service la 500 de metri de service-ul initial?

    Este Drumul Gilaului sau Drumul Gazarului, pana la urma?
    0 0
  • dadada
    Citroen - suspensie activa - SPLENDIDA MASINA !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru