Un RAV4 mai sportiv de la Toyota: Cross Sport

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.08.2007
Toyota va prezenta la Frankfurt o versiune sportiva a crossover-ului RAV4 care va intra pe piata la jumatatea lui septembrie.

Fanii crossover-ului Toyota RAV4 au mari motive de bucurie, constructorul japonez anuntand ca va aduce la Frankfurt o versiune sportiva a popularului model. Botezata Cross Sport, noua versiune RAV4 va avea la baza linia Sol si se va bucura de o echipare standard mai bogata.

La exterior noua versiune sportiva se va individualiza prin jantele de 17 inch din aliaj, panouri de protectie frontale si posterioare si blocuri optice spate cu lumini LED. La interior, clientii noului Cross Sport se vor bucura de un nou sistem audio si o navigatie DVD imbunatatita, cu touchscreen de 6.5 inch, asistenta la parcare si scaune in culoarea antracitului.

Sub capota vor exista un propulsor pe benzina 2.0 litri VVT-i de 152 cai putere si un diesel 2.2 litri D-4D capabil sa dezvolte 136 cai putere. Noua versiune sportiva a crossover-ului RAV4 va fi disponibila incepand de la jumatatea lunii septembrie.

Comentarii (2)

  • Faina!!
    in Germania este motorul de 177CP D-CAT si diesel ,pe aceeasi versiune ...sport
    0 0
  • da
    Aici sunt masinile adevarate !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru