Un tuner german i-a oferit lui Mini Cooper JCW un aspect neconvenţional

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.02.2011
Tunerii de la CoverEFX au realizat un pachet de modificări pentru Mini Cooper JCW. Modelul arată acum ca o geantă Louis Vuitton în formă de Mini.

Pasionaţii mărcilor MINI şi Louis Vuitton au acum o maşină de vis. Tunerii de la CoverEFX au realizat un kit de tuning pentru Mini Cooper JCW care transformă hot-hatch-ul într-o versiune auto a genţilor Louis Vuitton. Pe lângă pachetul estetic opulent, avem de a face cu un kit de tuning pentru motor, un set de jante OZ LM de 17 inch şi o suspensie KW Variant 3.

Jantele OZ de 17 inch sunt vopsite în două culori – negru mat şi auriu mat. Acestea sunt echipate cu anvelope Toyo R888 205/40 R17. Printre modificările mecanice se numără şi un kit short-shift pentru cutia de viteze, care reduce dramatic cursa schimbătorului de viteze. Modelul britanic primeşte şi o evacuare sport, realizată de specialiştii de la Milltek.

Motorul 1.6 turbo de 211 CP poate fi modificat în două etape. Mai precis, prima etapă oferă evacuarea menţionată mai sus alături de o unitate ECU reprogramată, asistate de un filtru de aer sport şi un catalizator sport. Propulsorul oferă în versiunea respectivă 236 CP şi 350 Nm.

Cea de-a doua etapă a modificărilor oferă 252 CP şi 382 Nm printr-un soft mai agresiv aplicat unităţii ECU.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • :))
    daca ii dai jos aspectul neconventional, modelul arata foarte bine
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru