Un zgarie-nori va purta numele lui Schumacher

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.11.2007
O companie germana va construi in Dubai un zgarie-nori care va purta numele celebrului pilot Michael Schumacher.

Esential

29 de etaje va avea cladire care va purta numele celebrului pilot german de Formula 1.

Numele celebrului pilot de Formula 1 va ramane in istorie multumita performantelor obtinute de german dar si cu ajutorul unui zgarie-nori din Dubai.

Directorul companiei germane de constructii ACI a declarat pentru presa araba ca va demara in trei luni constructia unui zgarie nori care ar urma sa fie botezat Michael Schumacher Business Avenue. Cladirea va avea 29 de etaje si va servi drept centru comercial si rezidential. Celebrul campion mondial va oficializa personal ceremonia de incepere a lucrarilor in luna ianuarie a anului viitor.

Cladirea botezata dupa septuplul campion mondial nu va fi un proiect singular, ACI intentionand sa ridice inca un zgarie-nori care ar urma sa poarte numele celebrului jucator de tenis Boris Becker. Botezata Boris Becker Tower, cladirea va avea 19 etaje si va servi ca imobil de birouri si nu numai.

Compania ACI nu este la prima initiativa de acest gen, in trecut germanii fiind implicati in ridicarea a doua zgarie-nori botezate Niki Lauda Twin Towers.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru