Unele modele Dodge vor fi vandute sub marca Alfa Romeo in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.07.2009
Modelele Dodge ar putea fi vandute in Europa sub sigla Alfa Romeo. Sergio Marchionne a sugerat acest lucru intr-o declaratie, si va anunta decizia sa peste o luna.

In urma achizitiei Fiat-Chrysler, modelele Dodge ar putea fi vandute in Europa sub sigla Alfa Romeo. Sergio Marchionne a decis acest lucru deoarece considera ca cele doua marci au o identitate similara si va stabili cu exactitate ce se va intampla cu cele doua marci pana la sfarsitul acestei luni. Una dintre propunerile lui Marchionne ar fi sa vanda modelele Dodge in Europa sub sigla Alfa Romeo, pe cand modelele Alfa Romeo sa fie vandute in America sub sigla Dodge.

Sergio Marchionne considera ca cele doua marci sunt create pentru aceeasi clientela si ca acest lucru ar putea duce la o competitie acerba in cadrul grupului Fiat, lucru care este de evitat. Machionne a mers chiar mai departe, declarand "Dodge este un musclecar american, pe cand Alfa Romeo este un musclecar European. Este foarte important modul in care manevram cele doua marci."

Pentru moment, insa, Sergio Marchionne si directorii sai trebuie sa se concentreze asupra eficientizarii companiei Chrysler. Italianul a anuntat ca a reusit sa reduca pierderile Chrysler, dar nu a reusit sa le elimine cu totul.

Sergio Marchionne a declarat ca prioritatea sa principala este sa opreasca pierderile financiare din cadrul companiei Chrysler. Pe langa asta, Marchionne a declarat ca oferta sa pentru Opel ramane in continuare valabila, dar nu o va mari in nici un fel.

Via | MotorAuthority

Comentarii (5)

  • un fan
    alfa
    pai si banii de pe vanzari cui ii revin lui alfa sau dodge?
    2 0
  • iZarescu
    asta te ingrijoreaza? cum se imparte malaiul?
    0 0
  • enoeht
    Complet aiurea
    Mie Dodge imi spune Al Bundy. In nici un car muscle car - eventual poate fi "Dacia USA". Si sa fim cinstiti, nici Alfa Romeo nu e un muscle car. Daca se intampla ce spune Sergio Marchionne, imi vand Alfa. Sper ca doar a mancat pizza cu ciuperci modificate genetic si nu e in apele lui zilele astea...
    0 0
  • Sergio Marchionne
    poate ca am tras o concluzie gresita, dar omul asta mi se pare cam prost.ma indoiesc ca ia decizii corecte.sa vinzi dodge sub sigla alfa si vice-versa?super, mi-am luat un alfa romeo viper 1.9jtd si un dodge mito r/t v10.acuma serios vorbind, ambele marci sunt create pentru aceeasi clientela?de cand dodge satisface cerintele europenilor si alfa cele ale americanilor? iar dodge nu e muscle car american, o fi viperu, chargeru si challengeru dar in nici un caz dodge nu se axeaza pe asta, cum nici alfa romeo nu se axeaza pe al sau 8c.am inteles, omu vrea dodge in europa si alfa in state si asa its a win win for everybody.dar cred ca se poate face asta pastrand brand-urile asa cum sunt.adica dodge sa fie dodge si alfa sa fie alfa.cu una sa tinteasca o categorie de cumparatori si cu cealalta alta categorie.
    2 0
  • Sergio, are you fucking blind???
    De unde si pana unde se aseamana Dodge cu Alfa? Ok, au patru roti, volan si motor, dar in rest?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru