Urmasul lui Alfa Romeo 159 se va numi Giulia

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.03.2010
Succesorul actualului Alfa 159 va purta numele Giulia si este asteptat sa isi faca debutul pe piata auto mondiala in 2011.

Alfa Romeo Giulia este urmasul lui 159 si este pregatit de italieni ca un model gata de lansare in anul 2011. Sedanul de clasa medie al constructorului din Arese va fi dezvoltat pe platforma C-Evolutione, urmarile acestui fapt fiind vizibile in dreptul capitolului dimensiuni.

Viitorul Giulia va beneficia de un tren de rulare McPherson si de o suspensie Multilink, toate acestea urmand sa aiba efecte asupra confortului si tinutei de drum a masinii. De asemenea, modelul va fi disponibil cu tractiune fata sau integrala Q4, in cazul versiunilor superioare. Asemeni predecesorului sau, noul Giulia va fi disponibil in doua variante de caroserie, familistii putand opta pentru versiunea break.

In ceea ce priveste o versiune sportiva a masinii, este posibil sa vedem un Giulia GTA. Aceasta varianta ar urma sa dispuna de un propulsor V6 de 3.0 litri care livreaza 300 de cai putere. Resursele motorului vor fi transmise cu ajutorul unei cutii de viteze automate cu sapte rapoarte.

Via | carmagazine

Comentarii (5)

  • ALFA
    159-cel mai frumos sedan de clasa medie
    11 3
  • Italiencele vor fi mereu superbe
    Stabil, frumos si puternic. O masina de care nu te-ai putea plictisi niciodata doar privind-o dar sa o mai si conduci.
    10 2
  • alfa
    Sper ca noua Giulia sa fie si mai frumoasa decat 159, si sa atraga si mai multe priviri. Nu ca 159 nu ar atragea, dar sper sa vad o evolutie a acestui model :D
    5 1
  • reddog
    alfa
    Si urmatoarea dupa Giulia?.....Moni.....Nikita....sexi braileanca...etc
    1 5
  • reddog
    @crick
    La partea cu privitul ai dreptate,dar de mers mai putin pt ca sunt niste stricaciuni mai mereu in service-uri.Am cunostinta care are alfa gtv si el cu gurita lui a spus,da sunt frumoase si atata,omu acuma ii face motorul iarasi.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru