Uzina Seat din Martorell, 15 ani de existenta

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.02.2008
Uzina Seat din Martorell a aniversat 15 ani de existenta. In prezent, fabrica spaniola produce astazi 2000 de unitati pe zi.

Esential

8000 de angajati lucreaza la uzina Seat din Martorell.
2000 de unitati Seat se produc in fiecare zi la uzina din Martorell.
1990 este anul in care a inceput constructia uzinei din Martorell.

Fabrica SEAT din Martorell a aniversat cel de-al 15-lea an de activitate. Inaugurata pe 22 februarie1993 de Regele Juan Carlos I, uzina spaniola a devenit rapid una din cele mai avansate la vremea respectiva.

Constructia fabricii Seat, localizata la aproximativ 30 de kilometri nord-vest de Barcelona, a inceput in februarie 1990, moment in care se simtea nevoia cresterii capacitatii de productie, concentrata pana atunci in zona Franca Barcelona.

Suprafata uzinei totalizeaza astazi 3 milioane de metri patrati, echivalentul a 400 de terenuri de fotbal, iar capacitatea de productie a crescut de la 1500 la 2000 de vehicule pe zi. Astazi, uzina totalizeaza 8000 de angajati si produce toate modelele din gama Seat, exceptand actualul Alhambra, asamblat in Portugalia, la Palmela.

Cu ocazia acestui eveniment, Erich Schmitt, presedintele Seat, a subliniat: “Progresele substantiale inregistrate de fabrica de la Martorell in procesul de productie ne permit aducerea unui plus de entuziasm clientilor marcii Seat prin calitatea premium a produselor noastre.

Aceasta realizare a fost posibila multumita eforturilor si dedicatiei tuturor angajatilor, ce reprezinta punctul forte al companiei”.

Anul trecut, gratie implementarii Programului de Excelenta Seat (SEP), compania a introdus un nou sistem de productie in procesele sale de fabricatie, capabil sa reduca cu 30% timpii de asamblare pentru viitoarele modele.

Taguri: Alhambra, Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru