Vanzari record pentru VW Autovehicule Comerciale

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.11.2007
VW Autovehicule Comerciale a inregistrat atat vanzari cat si venituri record in primele 9 luni ale anului.

Volkswagen Autovehicule Comerciale atinge noi recorduri in ceea ce priveste livrarile si cifra de afaceri in primele trei trimestre ale anului 2007. Volumul de livrari a crescut cu 11.4% la nivel international, ajungand la 356.000 de vehicule.

In acelasi timp, cifra de afaceri s-a majorat cu 12.1%, atingand valoarea de 6.6 miliarde de euro, iar profitul operational s-a dublat, ajungand acum la 148 de milioane de euro. “Volkswagen Autovehicule Comerciale accelereaza puternic, aflandu-se pe drumul cel bun in ceea ce priveste livrarile, cifra de afaceri si profitul”, a declarat Stephan Schaller, purtatorul de cuvant Volkswagen Autovehicule Comerciale.

In Romania s-a remarcat in primele noua luni ale acestui an o crestere de aproape 40% a livrarilor Volkswagen Autovehicule Comerciale, fata de aceeasi perioada a anului 2006. In primele trei trimestre ale anului in curs s-au inregistrat livrari de 2.601 unitati.

Comentarii (3)

  • camionul din spate
    M-a intrigt poza ptr ca nu stiam ca VW face si camioane.
    Cercetat pe net. Ii zice VW Constellation si e cu motor pe dreapta. Mai multe detalii pe wikipedia.
    0 0
  • HAHAHAHAHHAHA
    VW e aproape-aproape in faliment si voi scrieti ca bate recorduri=)). M-am prins demult ca sunteti platiti sa faceti reclama, dar bai frate, minciuna pe fata? Toate revistele de specialitate spun ca cele mai multe vehciule comerciale au fost vandute in 2006 si 2007 de Fiat, si voi veniti cu basmul asta.
    0 0
  • vw
    domnu' ionut, ptr cunostinta ta generala,afla ca grupul vw nu e in faliment.MAN i-ti spune ceva? 40% din SCANIA i-ti spune ceva? iar acel camion este produs doar ptr America de sud
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru