Veracruz, noul SUV Hyundai

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.10.2006
Noul SUV de talie mare a coreenilor de la Hyundai se numeste Veracruz si va concura cu monstri sacri ai off-roadului, cum sunt X5, Touareg sau Q7.

Veracruz. Acesta este numele ultimului membru al familiei SUV aparut in gama Hyundai, care a fost prezentat acum doua zile in Coreea. Noul model dispune de sapte locuri si se va plasa in gama deasupra lui Santa Fe, pe aceeasi linie cu BMW X5, Touareg, Q7, Mazda CX9 si cu alte monumente inchinate de constructori off-roadului.

Versiunea destinata pietei coreene este echipata cu un V6 de 3 litri si 240 CP si va fi disponibil atat in varianta cu tractiune intergrala cat si cu doar doua roti motrice. Urmatoarea piata pe care va intra Veracruz va fi cea din Statele Unite, unde V6-le va urca in cilindree pana la 3.8 litri.

In ceea ce priveste Europa, intentiile constructorului nu sunt inca foarte clare, insa se pare ca noul model va aparea pe Batranul Continent la finalul anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru