Versiune noua pentru 350Z

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.03.2007
2007 NISMO este cea mai noua versiune a modelului supersportiv Nissan 350Z. Aceasta vine cu un nou pachet aerodinamic si un nou interior.

In iulie, Nissan va oferi o noua versiune de top pentru modelul 350Z. A cincea versiune a modelului se va numi NISMO 2007 si va include printre altele un nou pachet aerodinamic. Aspectul frontal s-a schimbat datorita unui spoiler nou iar in lateral au fost adaugate alte praguri.

Noua versiune va fi echipata cu o suspensie modificata independenta multi-link, frane Brembo si un sistem de evacuare NISMO. Jantele din aliaj usor, de 18 inch pe axa fata si 19 inch pe axa spate, poarta tot semnatura NISMO.

La interior insertiile rosii se combina perfect cu scaunele imbracate in huse negre, in timp ce cadranele bordului au fost modificate tot de NISMO. Motorizarea noii versiuni va fi aceeasi cu a modelului standard: propulsorul V6 Nissan VQHR de 3.6 litri care dezvolta 306 cai putere si un cuplu motor de 268 Nm.

Cei care isi doreau sa vada pe noua versiune motorul de 3.7 litri anuntat pentru coupe-ul Infiniti G37 din 2008, vor fi dezamagiti pentru ca vor fi nevoiti sa astepte urmatoarea versiune a modelului 350Z.

Comentarii (1)

  • se aseamana cu
    mi se pare mie sau caroseria seamana cu porsche?
    masina arata bine
    pozele sunt reusite
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru