Veyron Sang Noir, in doar 15 exemplare

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 29.06.2008
Editia limitata Bugatti Veyron Sang Noir va fi produsa in doar 15 exemplare si ca va fi dedicata clientilor din SUA.

Esential

15 este numarul exemplarelor Veyron Sang Noir pe care le va produce Bugatti.

Bugatti a anuntat oficial ca editia speciala Sang Noir a lui Veyron va dispune de doar 15 exemplare inseriate si dedicate clientilor de peste Ocean ai marcii. Constructorul francez de origine italiana reuseste astfel sa isi mentina imaginea exclusivista inceputa cu editiile Pur Sang - dezvoltata in doar 5 exemplare vandute in totalitate chiar in ziua lansarii oficiale - si Veyron Hermes.

Bugatti Veyron Sang Noir va fi deschis doar comenzilor din Statele Unite, producatorul incercand sa isi imbunatateasca strategia de vanzari. Americanii au contestat indelung decizia oficialilor Bugatti de a permite doar clientilor europeni sa comande editia speciala Pur Sang, astfel ca francezii isi spala astfel pacatele in fata publicului de peste Atlantic.

Odata cu lansarea noului Veyron Sang Noir, Bugatti ajunge la 230 de exemplare Veyron vandute in lume si cu un pas mai aproape spre cifra totala de productie anuntata anuntata, 300 de masini. Intre timp, Veyron a devenit un model eminamente global, un chinez cumparand unul dintre exemplarele clasice ale modelului Bugatti la doar doua ore de la deschiderea primului showroom din Beijing.

via | Autoblog.it

Comentarii (7)

  • mkedge
    si eu mi-am comandat unul
    0 0
  • galben se poate comanda?dak ar fi si echipat gata pt taxi ar fi de vis...
    0 0
  • 7
    Stati linistiti, se poate personaliza oricum, al meu e cu 7 locuri si are roti de Hummer ;)
    0 0
  • sunshine64sm
    O masina exclusivista
    O hardughie de asta, spusa si masina, cu toate ca nu i-as spune "masina", e ceva care face parte dintr-o lume straina muritorilor de rind. In afara de citeva imagini frumos trucate si prelucrate pe calculator, ale unei masini ce nici nu exista, eu nu vad nimic. Ce are deosebit aceasta asa-zisa "masina" ? Este cea mai buna reprezentare a snobismului de care dau dovada cei care au bani prea multi. Si daca tot se lauda Veyron, de ce face trucaje de masini, de ce le deseneaza pe calculator, de ce nu fotografiaza o masina la soare, afara, la aer curat ? Pai nici nu au curaj sa scoata o bijuterie de asta afara, ca daca o zgarie, vopseaua costa cit o masina normala. Chiar exista aceasta masina ? Sau e doar un zvon ? Auzi, 15 masini !!! Bancuri bune pentru fraieri ... Pai daca si Logan va fi produs in 15 exemplare, nu ar costa cit un Veyron ? Stiti care e diferenta dintre Logan si Veyron ? Logan poate fi vazut pe strada !!!
    0 0
  • ...prost sa fii...noroc ca esti...
    sunshine64sm...esti palid la fata...du-te la wc... "Masina" asta arata ca "se poate" sa ai 1001 hp intr-o masina ce poate fi folosita zilnic! Cum Vuia a arat ca "se poate" zbura cu un aparat mai greu decat aerul! Cum francezii au aratat ca "se poate" sa mergi cu trenul la viteze de peste 300 km/h! Nu e o dovada de prostie...e o dovada de "arta si precizie"! Loganul tau daca era produs in 15 exemplare...1 il cumparai tu si restul de 14 rugineau in garajul dealerului! Stai linistit...orice vizitator al acestui site daca ar fi suficient de avut ar da dovada de snobism cumparand 1 exemplar(pacat ca vor fi doar 300)!
    0 0
  • exclusivista
    pt domnu sunshine64sm omule mai iesi din casa. masina se vede pe strazi si chiar si prin romania. pot sa zic ca am vazut-o de aproape (nu acest model-cel normal) si este intradevar frumoasa.
    0 0
  • pacat
    Vezi ca si basina aia de Logan cand a fost prezentata era prelucrata pe "calculator" pentru ca acolo poti sa evidentiezi mult mai bine detaliile si liniile unui automobil .
    Oricum cred ca pentru tine si caruta e limuzina.
    PA !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru