Vicepresedintele Ford a demisionat

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.03.2008
Dupa ce a declarat ca CEO-ul Ford Alan Mulally va fi schimbat, al doilea om al companiei, Joe Laymon, a demisionat.

Joe Laymon, vicepresedintele Grupului Ford, a fost cel care a facut publica o lista cu sase persoane care l-ar putea inlocui in fruntea companiei pe actualul CEO, Alan Mulally.

Mulally este CEO la Ford din 2006 si are un contract pana in 2011. Anuntul debarcarii lui Mullally a fost facut de Laymon intr-un interviu pentru Automotive News.

In urma acestor evenimente, astazi, 26 martie, Joy Laymon si anuntat demisia din cadrul companiei Ford, urmand sa fie inlocuit cu Felicia Fields, seful departamentului de Resurse Umane.

Laymon a declarat ca demisia lui nu are nicio legatura cu cele afirmate de el acum doua zile, iar motivul pentru care pleaca de la Ford este ca va deveni noul vicepresedinte al companiei Chevron.

Alan Mulally a declarat ca a fost extrem de surprins de anuntul facut de subalternul sau si a asigurat ca nu are de gand sa paraseasca compania.

Taguri: Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru