VIDEO: Adevarul despre viitorul Audi R8 Spider

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.09.2008
Ultimul video spion a clarificat orice neclaritate privind viitorul acoperis al modelului R8 Spider: va fi un soft-top.

Succesul rasunator de care s-a bucurat sportiva R8 la debutul oficial i-a determinat pe cei de la Audi sa exploateze la maxim resursele investite in dezvoltarea modelului. Constructorul din Ingolstadt s-a gandit, cum era si normal la o versiune cabrio, care sa largeasca gama si sa aduca noi clienti.

Dupa confirmarea oficiala a intentiilor Audi, in presa de specialitate au inceput sa apara o multime de speculatii privind tipul de acoperis rabatabil pe care nemtii il vor introduce pe R8. La inceput s-a vorbit de un acoperis de tip targa insa aceste speculatii au fost infirmate astazi dupa ce un video spion a dovedit contrariul. Viitorul Audi R8 Spider a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring cu un acoperis soft-top traditional.

Potrivit unor surse din interior, citate de Carscoop, varianta Spider va beneficia si de serviciile motorului V10 supraalimentat de 5.0 litri si 580 de cai putere, introdus pe nou lansatul RS6 sedan. Varianta coupe a lui R8 va primi motorizare de 580 de cai putere mult mai devreme, cel mai probabil la inceputul anului viitor.

Pentru Audi R8 Spider insa, fanii vor fi nevoiti sa mai astepte, acesta urmand sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt.

Taguri: , Audi, R8, R8 V10, RS6

Comentarii (1)

  • as21ro
    ohohooooo
    circula imaginea pe youtube de 2 saptamani cel putin... va miscati cam greu...pacat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru