VIDEO: Audi R8 la 322 km/h

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.11.2007
Desi in cartea tehnica a modelului R8 este prevazuta o viteza maxima de 301 km/h, supercarul Audi poate mult mai mult.
Taguri: Audi, R8

Comentarii (19)

  • poate
    Cum mai toate masinile au o eroare (intentionata) de masurarea a vitezei, s-ar putea ca viteza de 322 afisata sa fie una reala de 301.
    Pentru viteza reala trebuia masurat cu un GPS.
    0 0
  • eroare
    In general am vazut erori de +/- 5 km/h! Dar nu atat de mari!
    Poate e eliminata limitarea...cine stie !
    0 0
  • Nu cred
    Nu cred ca asta e viteza reala!!Singurele masini sunt Renault care afiseaza viteza reala....
    0 0
  • Inghite asfaltul dar si petrolul.
    In filmuletul asta la pornire rezervorul este exact la 3/4 iar dupa 2 minute acul deja scade sub indicatorul de 3/4. Apropos de eroare, A4-ul meu are un +10% pe toata gama in comparatie cu GPS-ul.
    0 0
  • :)
    orice masina are eroare, asa sunt prevazute din fabrica...sa nu ai probleme cu radaru. de ex la 60km/h ai cam 57km/h. la 160km/h ai cam 152km/h.
    asta testat cu audi a6 cu un gps.
    am ajuns si la 240km/h...:) dar nu am avut gps-ul...sigur aveam doar 220km/h
    nici renault-ul nu afiseaza foarte bine...nu am incercat cu renault la peste 100km/h. dar pana in 60-70 e foarte mica diferenta.
    Stiu ca toate masinile frantuzesti au erori mici
    0 0
  • Viteza afisata
    Nici o masina nu poate afisa exact viteza reala. Singurele aparate care pot determina viteza reala si care de altfel sunt folosite in stabilirea unei viteze oficiale sunt radarele. Erorile de afisare variaza si in general toleranta creste cu cat viteza e mai mare.
    0 0
  • DESCRESTEREA VITEZEI...
    Ce tare tre sa fie pe urma cand scade viteza si la 250km/h ai impresia ca mergi pe jos...:D
    0 0
  • Victor
    Asa este
    Toate masinile nu arata viteza reala dar nici chiar asa. E diferenta cam mare. Un GPS ar fi bun, dar unu l mai bun, mai exact ca si ele au o marja de eroare daca nu sunt prea reusite.
    0 0
  • ...
    era pe deal in jos cu vant din spate... de aia a prins 322
    0 0
  • VIDEO: Audi R8 la 322 km/h
    logan viteza afisata pe bord 160, viteza afisata pe gps 151. eroare 6%, cam asta este media la 99% din masinile de pe piata(mai mult dar mai putin nu prea cred) citeam si intr-o revista de specialitate (este drept, acum 5 ani) ca orice masina are eroare inafara de un mercedes-BRABUS care afisa viteza reala si pe bord adica 330 de km/h. bafta to all :D
    0 0
  • URAGANU
    s-a desteptat lumea
    In sfarsit observ ca s-au desteptat si romanii si nu mai zis WOOOOOOOOOOW :) De pe la 240-250km/h incepe eroarea de calculator prevazuta de producatori care creste procentual de la 5 pana la max 20% din viteza aratata pe bord. Adica ala la 322km/h avea defapt vreo 270-280. Si da, i-a consumat vreo 20-25% :)))))))))). Daca aveti timp calculati viteza in functie de rapoarte + turometru, veti gasi solutia :)

    URA
    0 0
  • pascaru
    comentarii de amatori
    Fratilor eu am vandut PRIMA MASINA R8 DIN ROMANIA !!!! si pe autostrada cu 280-300ora nu simti spui ca esti in passat si mergi cu 80-90ora ,nu stiti ce inseamna ca nici macar nu v-ati urcat in asa ceva , FILMUL ESTE REAL!!!
    0 0
  • bogdan
    ramanu laudaros
    ba "pescarule" nu o zis nimeni ca filmu nu ar fi real sau ceva de genu asta. doar ca nu era viteza reala cea afisata pe display. da tu cred ai vrut neaparat sa te bagi in seama si sa te lauzi aici ca ai vandut primu r8 de la noi. da eu ma gandesc ca nici macar nu ai vazut una in fata ta...da asa is unii romani. PAPAGALI :))
    0 0
  • 301-322 ...
    adevaru' e ca la peste 300 ... ce mi-e 301, ce mi-e 322 ... :) Oricum, nu multi ajung acolo. Si din "aia" putini care ajung ... SI MAI PUTINI se intorc.
    0 0
  • little
    hai sa ne dam mari...
    Da, asa cum zicea cineva mai sus s-au desteptat romanii :D
    Dar dupa cum vedeti inca mai sunt printre noi papagali care au mers cu nu stiu ce masina-n vis si ce tare a fost...majoritatea dintre ei nici macar nu au depasit 200km/h (real si pe serios) sa inteleaga la ce risc si efort esti supus, orice masina ai avea; atat iti trebuie: un cui cazut aiurea, sau mai stiu eu ce bazaconie si te-ai dus pe apa sambetei...
    Iar chestia ca mama-mama ce tare e Audi R8 este ca sutele de chestii cu care ni se scot ochii toata ziua: ce e asa tare le el? Ca arunci cu sute de mii de euro ca sa-l ai? Ca arata altfel? ca scrie acolo ca merge cu maxim 301 si tu ai prins 322? ce pana la urma? Intelegeam sa vad ca se lauda cu un logan sau alta prastie la performanta asta, dar nu un R8...
    Daca vreau viteza, imi iau un dragster sau masina cu reactor la mai putini bani si merg si cu 500 km/h, nu cu 322; iar de restul imi iau o masina in care sa ma simt bine cat merg de colo pana colo pe strazile astea care arata ca dupa razboi, si sa nu simt chiar toate gropile pana in crestetul capului...
    0 0
  • CITITI
    Daca cumva nu stiti si la Golf 4 sau pasat sau audi care nu au afisaj electronic al vitezei se poate gasi in functiile ascunse de la CLIMATRONIC !! Si printre altele acolo puteti vedea viteza reala si eroarea pe care o aveti la acul de la vitezometru. Si la multe masini datele tehnice nu sunt aceeleasi cu ce poate masina !! EI dau viteza maxima la care ei te considera in siguranta nu ca sa te faca erou la viteze de top !! asa ca tind sa cred ca viteza e reala !!!
    0 0
  • schumi
    omg
    deci nu am vzt un sg topic in care romanii sa nu se certe..ca de fiecare data unu zice o chestie si dupa gata fiecare incepe a se contrazice..in legatura cu filmuletu nu putem stii daca masina..merge pt ca nu arata imagini de afara..iar fara frecarea aerului si fiatu meu punto cu motor de 1.2 prinde 220 la ora..nu am zis ca am ferrari sau lambo ca dupaia ma faceati si pe mine pescar sau mai stiu eu ce..sal
    0 0
  • Un cetatean
    Consum
    Interesant consumul cum s-a specificat si mai sus. Dar de ce mai mira pe cineva acst lucru? cat se doreste a se consuma la o asemenea mosnstruozitate de viteza? 13l/100km :))

    BMW-ul, in ultimele reclame print si online se lauda ca detin cel mai 'economicos' sistem de management al consumului de combustibil. Asa este oare?
    0 0
  • va inselati
    mai copii...eu sunt posesorul unui McLaren SLR,si va spun ca merc are singura exactitate la afisaul vitezei.r8 e copil dar frumos.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru