VIDEO: Cabina de proba pentru masini

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.04.2008
Cum ar fi ca inainte sa cumperi o masina sa ai posibilitatea de a vedea cum iti sta in aceasta? Britanicii pot face asta!

Dupa ce acum patru zile va ofeream un material foto cu prima cabina de proba pentru masini din lume , gandita si creata de un dealer Chevrolet din Marea Britanie, astazi va punem la dispozitie un film cu respectiva "gaselnita". Utila sau nu, cabina de proba care iti arata cum iti sta in masina a facut deja ceva valuri prin presa.

Taguri: Chevrolet

Comentarii (11)

  • mihnea
    melodie
    cine canta si cum se cheama melodia din reclama de la chevrolet?
    0 0
  • O mare prostie !!!!!!!!!
    ce cand iti iei o masina tu te uiti in oglinda sa vezi cum iti sta in ea ca eu nu fac asa ceva ,mai bne te uiti la performante sau la alte aspecte .O mare prostie chestia asta .De fapt ce ma mir eu ca doar ii de Chevrolet
    0 0
  • razvan
    ce gaselnita
    Inca o gaselnita de 2 bani.Se pare ca cei de la marketing au cam epuizat modalitatile da promovari si apeleaza din ce in ce mai des la tot felul de abordari idioate.
    0 0
  • Adri@n
    marketing
    Gaselnita asta de 2 bani da roade.Simplul fapt ca se vorbeste de treaba asta face ca reclama sa fie bune, si reclama e sufletul comertului, deci, marketingul e foarte bun.cu toate ca pe mine nu ma atrage o astfel de reclama, bravo lor!
    0 0
  • Ciudat
    Daca fata aia se uita si in trafic ca in cabina aia ar fi jale in trafic. Apropo cabinele de proba de obicei is inchise.
    0 0
  • Maka...
    Bravo
    Se vede ca nu vindeti masini si in general nu vindeti ceva targetat pentru femei.Primul si cel mai important factor de decizie asupra unei masini la 90% dintre femei este aspectul si imaginea pe care o exprima cu acea masina.Excelenta idee.
    0 0
  • Simpatica! De tot rasul!
    Simpatica! De tot rasul!
    0 0
  • Da, da!
    Tine amandoua mainile pe volan! Spatele drept, Centura, Privirea in directia nasului! etc. Unii dintre noi ar trebui sa vada cum le sta mancand seminte, injurand, aruncand pachetu gol de tigari pe geam, iesind jumate pe geam si amenintand pe ceilalti, de ce nu chiar dansand pe muzica de la reclamele imbecile dupa ce au prins acelasi semafor a patra oara.
    0 0
  • Nonconformism
    Tind sa cred ca din prea mult exces de zel, nonconformismul deriva in narcisism de proasta calitate. De unde putea sa vina asta > de la englezi.
    0 0
  • caca maca....asta e pt femei k nu le mai ajunge oglinda din parasolar si cea retrovizoare...
    0 0
  • sharky
    nu va mai spargeti in commenturi
    de ce criticati? ca oricum majoritatea soferilor nu se pot abtine sa nu isi admire masina si pe ei insisi la volan cand trec pe langa o cladire de sticla. e ceva magic sa iti vezi masina in miscare mai ales daca iti place masina(daca nu conduci dacie din 70). eu unu recunosc ca imi place
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru