VIDEO: Clip de prezentare pentru Mercedes S-Klasse facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.04.2009
Mercedes a publicat un video oficial de prezentare a noului S-Klasse facelift. Versiunea revizuita a fost dezvaluita in premiera la Salonul Auto de la New York.

Comentarii (6)

  • Ioi...
    Tulai Doamne, mancai-ar tata rotile, ca tare mumos e...;))
    0 0
  • bun bun
    imi place foarte mult faceliftul. Atat partea frontala arata mai elegant, cat si partea posterioara. In sfarsit nu mai arata ca un kitchi. F frumos.
    0 0
  • Ungaro_
    Cea mai tare masina de lux,Forever !!!
    0 0
  • mda
    Oricum un kk de manelisti...........Vezi francezii , japoneziii.........
    0 0
  • mda
    Sarcii de komunisti....merc,,,,,,audi....bmw........vai mama lor !
    0 1
  • pt alex
    cred ca ti-ai pierdut medicamentele,cine afirma asa ceva : "Sarcii de komunisti....merc,,,,,,audi....bmw........vai mama lor ! "sau :"Oricum un kk de manelisti...........Vezi francezii , japoneziii.........",ori are probleme de cultura generala ,cunoastere istorie 0 ,gramatica 0,(comunisti se scrie cu "c" pe la noi in Romania ,nu stiu sa fi produs comunisti aceste marci germane),boli mintale ,care necesita tratament urgent,sau pur si simplu conduce Dacia lui tata si niciodata nu va avea ocazia sau speranta macar sa calatoreasca intr-un Mercedes (nici vorba sa o conduca)sau daca era gluma atunci mai are de exersat si de invatat despre umor!
    Am avut mai multe modele de C klasse 94,95,96 functioneaza excelent,iar acuma un C klasse 2007 ,de cind l-am cumparat pe acesta nu ma mai intereseaza alta marca,cine nu are sau vrea sa isi schimbe masina ii recomand un test drive!(fata de Vw Passat este mai scump cu ceva dar ceea ce iti ofera in schimb este cerul si pamintul,iar diferenta o recuperezi la intretinere,interval service la C klasse 25000 km,la VW 15000-20000,la Passat schimb de distributie +pompa de apa dupa fiecare 50000-75000 km,la Mercedes nu necesita deorece este pe lant eventual controlat dupa 200000 km,suspensie mai simpla la Mercedes ,si bineinteles mai ieftina la piese,poate nu am ales comparatia potrivita pentru C klasse dar VW Passat este o masina populara ,dar scumpa de intretinut fata de Mercedes care este un simbol al luxului :).)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru