VIDEO: Conceptul Citroen Revolte a iesit pe strazile Parisului

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.03.2010
Francezii de la Citroen nu au avut nevoie de un covor rosu pentru a prezenta parizienilor conceptul REVOLTe in carne si oase.

Oficialii Citroen au decis sa aduca pe strazile Parisului conceptul REVOLTe. Acesta s-a lansat in anul 2009 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt si va servi drept inspiratie in crearea unui model DS2. Modelul de oras al francezilor este unul indraznet si chic, emana lux si dinamism. Conceptul REVOLTe masoara 3.68 m in lungime, are o latime de 1.73 m, iar inaltimea acestuia se ridica pana la 1.35 m.

Citroen REVOLTe beneficiaza de serviciile unui tren de rulare hibrid. Acesta are in componenta sa un motor mic cu combustie interna si o unitate electrica. Un lucru interesant al acestui concept il constrituie faptul ca poate rula in modul ZEV fara a emite CO2.

Via | autoblog

Comentarii (2)

  • bravo baieti!!!
    Din pacate pe la noi prin Romanica, Citroen a fost pana acum mai mult un entertainer decat un producator de masini recunoscut, mai mult o pata de culoare intre subrele designuri nemtesti... Sa speram pe viitor o mai buna priza la public a acestor modele... MERITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1 1
  • hai citroen
    stim ca sunteti praf in ceea ce priveste fiabilitatea.. dar macar tineti-va de design. ce-i cu uratania asta de masina?
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru