VIDEO: Corvette ZR1, 300 km/h pe Autobahn

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 11.09.2008
Supercarul Corvette ZR1 a ajuns in Germania, motiv prielnic pentru a fi testat pe Autobahn. Enjoy!

Comentarii (13)

  • Munchen
    BMW
    Un M5 sau M6 facea praf din Corvetele asta .
    M5 schimba de la 6-7 treapta la 300Km/h.
    Corvettele asta schimbase la 250km/h.
    Plus la asta M5 si M6 chiar si M3 au pe Bord 330 KM/h.
    M6 poate ridica 340km/h
    0 0
  • claudiuDC
    ???
    Asa, si?!
    0 0
  • @Munchen
    Prietene, trebuie sa intelegi ca in realitate nu este ca in NFS... si in plus nu conteaza cat are o masina "pe bord".
    0 0
  • pentru BMW
    frate, eu am un ren symbol pe benzina, are pe bord 240 km/h la 170 sufla tot.....
    asa ca mai documenteaza-te ( cu ce scrie pe bord ....... ).
    0 0
  • toteu
    stiai ca toate seriile M sunt limitate la 250 ?:))
    0 0
  • numeeu
    de fapt...
    ...ajunge omul pe la 310-312 parca...daca va uitati mai bine...
    0 0
  • an0nim
    tottu asta
    stiai k limita de viteza s poate scoate f usor!?!
    0 0
  • Taviti
    pt. val
    Prietene ai ajuns sa compari Renault Symbol cu BMW si pe deasupra si M?? Va rog oameni buni nu mai vb atatea prostii. Si asha sunt multi in tara asta care o fac.. Si mai uitati-va si voi pe youtube macar (ca si asa ii la moda) pana la ce viteza ajunge un M6 (da nu condus de aia care asculta Gutza la maxim in ea) si apoi un Corvette si puteti vedea chiar si M6 vs. Corvette ZR1. Dupa aia, vb ok?
    0 0
  • Corvette
    Excelenta masina, intr-adevar vitezometrul arata peste 310 km/h si la cat de rapid creste viteza s-ar putea duce probabil la un indicat 320-330, in conditiile in care cred ca masina prinde un 'masurat' 315-320 km/h. Cat despre M-uri da sunt limitate. E46 M3 limiteaza la un indicat 270 care e de fapt un masurat 259. Cu limitarea scoasa ar putea arata 300 adica masurat 285.
    0 0
  • AndreiRN
    Corvette
    Nu se poate compara aceasta masina cu restul de masini de scurta folosinta. 90% din Corvetturi inca sunt in stare de functionare pe cand BMW dupa 5 - 8 ani merg la reciclare majoritatea. Oameni is iubesc Corvettul din '79 sau '65 sau '87 pe cand cei cu BMW isi blesteama zilele cand isi dau seama de costurile de intretinere.
    0 0
  • @AndreiRN
    Iar vorbesti din filmele cu prosti.
    Corvettul a fost la fiecare generatie un supercar accesibil si mult mai exclusivista decat BMW care este o masina de larg consum.
    Cat de prost sa fi sa le compari????
    0 0
  • mowgli
    pt andreirn
    andrei prietene, nu stiu ce masina ai dar nus stiu cati din posesorii de bmw isi blestema zilele ca le-au cumparat.BMW de scurta folosinta?da tu ce ai?ceva toyota de 2 lei si ai vazut pe site-uri ca e fiabila?tin sa te anunt ca am un bmw din '83 de care sunt f multumit.am mers 150 de km si fara ulei si fara radiator si motoroul nu a fost segmentat veci.si merge perfect.fa tu treaba asta cu masina ta si vb.in priviinta corvette versus bmw trebuie sa fi prost sa compari asa ceva.corvette e un supercar pe cand bmw e o masina din clasa premium intradevar dar nu face parte din clasa supercar.normal ca corvette e mai rapid.nu stiu de ce vb tampenii.e ca si cum ai spune ca um bmw e mai rapid decat un logan, masina destinata altor categorii de oameni,nici decum celor gata sa doboare recodruri de viteza.chiar asa:"cat de prost trebe sa fi sa le compari?"
    0 0
  • ramdac
    AndreiRN
    exploateaza tu un vette cat este exploatat un BMW si apoi vezi care are nevoie de reciclare...corect..proprietarii tin la masina lor..de aia sta cam mult in garaj..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru