VIDEO: Crash-teste cu ursi Panda in cel mai nou spot Fiat

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.07.2009
Fiat a primit un premiu important la Festivalul de Publicitate de la Cannes datorita unui spot amuzant cu mesaj clar: "Noi protejam natura!"

Taguri: Fiat

Comentarii (8)

  • Andrei
    LOOOOOOOOOOOOOOOL :)))) GO Panda!
    2 1
  • mircea
    @SODA, @all
    Dragilor, nu va mai agitati sa scrieti cu spatii peste spatii. Toate comentariile de pe Automarket sunt verificate manual, pe rand. Si apoi acceptate ca atare pe site.

    So, daca hobby-urile voastre includ jignirea celorlalti utilizatori, cautati-va loc pe alte site-uri. Sunt mii care va dau ocazia asta. Nu o ratati, e pacat.
    6 0
  • Ce metafora ieftina... Pentru cata imagineatie si arta au italienii e cam rusinos.
    1 1
  • @Maka
    Bine că eşti tu mare expert în advertising. Aş avea câteva metafore ieftine pentru tine, că te bagi unde nu-ţi fierbe oala şi-ţi dai cu părerea ca românu' care crede că ştie despre ce vorbeşte. Reclama e foarte bine facută şi gândită, de unii dintre cei mai buni oameni ai advertisingului francez (agenţia Marcel Paris), care au prin portofoliu, printre altele, Lancia, Diesel Jeans şi Coca-Cola. Mai învaţă ce-i aia publicitate şi dup-aia dă drumul la clanţă.
    3 0
  • naspa reclama ieu nas mai cupara masina daca asi vedeauo
    1 1
  • testat pe animale
    va aparea scris pe masina ca "acest produs nu a fost testat pe animale"? nu sunt de acord cu asa ceva.
    0 0
  • Video
    Nu merge video-ul. Dati un link va rog
    0 0
  • @Admin
    Ma bucur ca in sfarsit luati atitudine fata de mesajele care nu fac altceva decat sa jigneasca si sa arunce cu noroi. Felicitari. Sper ca si alte site-uri sa faca la fel.

    On topic: reclama e fainuta, dar atat...nu ma impresioneaza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru