VIDEO: Designerul lui Juke explică cum a luat naştere crossover-ul japonez

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 10.10.2010
Alfonso Albaisa, vicepreşedintele Nissan, explică în câteva minute filozofia pe care designerii constructorului japonez au urmat-o atunci când noul Juke a luat naştere.

Comentarii (10)

  • Stanila
    urata masina, nu degeaba Nissan este Renault si Renault este Dacia.Voi stiti ca inclusiv ambreiajul de la Logan este de la Nissan? Ce sa zic calitate exceptionala cu multe semne de intrebare.Plastice jalnice la interior si ne mai mandrim ca facem masini bune.Pe dracu fratilor! Renault face motoare bune si cam atat!
    1 19
  • mda
    Urata sau nu e f originala, daca ma uit mai bine nu e chiar urata, intr-o mare masa de suv-uri si suv-ulete fara personalitate, chiar este o aparitie colorata si amuzanta
    10 2
  • Juke
    Masina are un design nonconformist, bravo lor ca au curajul sa scoata un astfel de model! Este o masina pentru tineri, pentru cei cu un stil de viata activ. Pare adaptata si pentru drumuri mai dificile si pentru oras, unde lungimea de numai 4135 mm poate reprezenta un avantaj.
    Am vazut de curand masina aceasta in parcarea unei reprezentante Nissan, asa ca astept cu interes sa fac un test drive.
    15 2
  • nu degeaba se explica
    Si-au dat si ei se seama ca trebuie sa ajute lumea sa nu faca infarct cand vad masina.

    Mai deci e oribila
    2 13
  • cert este ca trebuie sa fii cu adevarat liber in gandire, original in stilul de viata si cu spiritul viu pentru a accepta o masina iesita din tipare.

    Atat timp cat lipseste "backgroundul" cand modelul de design nu depaseste (sa zicem si nu intamplator) un passat (nu-i asa, domnule STANILA?) este imposibil sa intelegi ca lumea se invarte si fara cocalari cu ochelari cat o viziera de casca integrala si frizura de dumb & dumber cu maleta alba sa i sa vada muschiu pe burta ce compenseaza cu brio (cel putin cantitativ) materia cenusie din dotare.

    E bine ca designul NU se face in romanica prostului gust si a prostului in general, al pitipoancelor cu bling-bling pe la posetuta "da dorobanti" si a tartanului cu mai putine clase pe diploma de absolvire de cat are bmw in portofoliu.

    e bine. . .
    13 2
  • @Gica
    Bestial :)
    5 0
  • CATALIN
    dar eu ce sa mai zic
    1. ce filosofie iti trebuie sa desenezi asa ceva ?
    2. de ce se aproba pentru productie ?
    3. si despre velsatis sau avantime s-a spus "vai, ce design urat", "cam nashpa", "au dat-o in bara" - dar n-am auzit : sa fie domne' nonconformism
    2 6
  • Dr Felix
    CUI NU-I PLACE SA NU O CUMPERE
    E ATAT DE "URATA" CA DACA AS AVEA BANI MI-AS CUMPARA UNA ;-). ABIA ASTEPT SA O CONDUC LA UN DRIVE-TEST :-).
    6 1
  • demonel
    masina e foarte simpatica ca design. e ceva nou si iesit din tipare. sa o vedem si cum se misca si la ce pret apare.
    @gica foarte tare comentul tau :))))
    9 3
  • rheloo51
    deosebita
    mi se pare mie sau seamana cu "duster concept" ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru