VIDEO: Lamborghini Reventon accelereaza la 356 km/h

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 18.04.2009
Un arab ne demonstreaza cat de repede poate sa accelereze pana la viteza maxima un Lamborghini Reventon.

Comentarii (17)

  • Crysty
    Lamborghini
    La inceput, pe fundal se aud pasarele cantand noaptea?
    0 0
  • ba da voi sunteti prosti???
    ce pana mea mai e si trucajul asta stricat, voi nu vedeti ca si la 100 si la 300 km/h luminile alea de pe marginea drumului se apropie cu aceeasi viteza??? o alta teapa marca automarket!!! retarzii dracu!
    0 0
  • @eu
    o fi sau nu o fi trucat, dar tu "eu" esti un retardat, nu te obliga nimeni sa intri pe acest site!
    1 0
  • @eu
    ai grija cum vorbesti ca nu esti pe gsp sau alte minuni de siteuri unde toti retarzii se apuca sa injure nu stiu ce ciobani sau oi , cat despre lumini , accelereaza de la ~200 la restul , ce ai fi vrut sa se vada ? lasere ? cumpara-ti tu mig .
    1 0
  • @tds, @ sfera96
    da pe voi 2 cine v-a bagat in seama mai puletilor??? vedeti-va dreaq de treburile voastre si daca aveti ceva de comentat, comentati! iar daca aveti ceva de impartit cu mine, va mai astept ma scaietilor... si dedicatie specila pentru sfera96: tu esti prost de canti ma prietene daca te lasa creierul sa crezi ca intre 200 si 356 de km/h nu ar trebui sa se vada asa, nimik... proasta satului!
    0 0
  • @eu
    frate nu e trucat filmul e prea marfa sunteti foarte tari automarket nu va loati dupa toate rebuturile
    0 0
  • pentru Mihai
    De fapt care e meritul automarketului in acest clip de ii lauzi asa? Ca l-au gasit pe net si ti l-au aratat si tie? Si ce e asa de "marfa" in clipul asta? Reventonu' sau puradelu de arab de bani gata?? sau poate inconstienta lui...
    0 0
  • @eu
    Eu zic ca ar trebui sa te lase lumea in pace ca esti BIZONUL sef al comentatorilor.
    Si niste stalpi pusi la 50 de m de exemplu cum ar trebui sa se vada la 350 km/h.
    Deci dupa ce ca esti "BIZON" mai si CLAXONEZI.
    0 0
  • @R
    ti-a mai zis cineva vreodata ca esti proasta??? daca nu intreaba publicul sau suna-ma pe mine! esti un imbacsit ma laturo!
    0 0
  • Vam-pirelu
    @ eu ... ratusca gonflabila
    @eu
    Se vede ai 13 anisori ... cum spuneam intr-un comm anterior. Frate daca nu ai fost macar la 270 de km pe ora nu vorbi. Ai fost si tu cu taticut-o cu 180 si te toc macai acolo. Computeru de bord al unu Lamborghini e de 2 ori de greu cat un calc de 1000 de euro si cel putin de 4-5 ori fata de capul tau de ratusca gonflabila. E mai greu fiindca are multe cunostinte pe care tu nu le ai.Cum sa truchezi un astfel de film, se vede ca te crezi la NFS pe Dyno Tester, mai documenteaza-te mai si nu mai vorbi prosti.

    Cred ca ar trebui sa te mai sfatuiesti cu parinti in priviinta celor 7 ani de acasa. Pe aceste site intri si faci commuri on topic, cu un limbaj decent si fara sa aduci injurii persoanelor care-l folosesc.
    0 0
  • trucaj sigur
    am observat si eu faxza cu luminile...nu cred ca e adevarat filmuletul...ori o fi facut ceva ala din reventon,arabelul..ori automarket..cu toate ca automarket nu cred ca si'ar suci creierii sa truchee filmulete ptr noi...

    oriqm nu a atins 356 sigur.... trucaj...
    0 0
  • maximilian
    @eu prostu satului
    ...pun pariu k la orice filmulet te-ai uitat ai zis k e fake ..si de unde kkt sti tu cum se vede la 200 si la 350 "in realitate"
    0 0
  • Bizar
    Jenante comentarii pentru un site ca AutoMarket .

    Daca as fi proprietarul siteului as bloca , comentariile . Toti idiotii isi dau cu parerea despre diverse probleme , fara habar .
    0 0
  • @eu
    Bai omule... n-am nimic cu tine... da stii treaba aia... te vede unu ca esti beat, iti zice... il lasi in pace... .Iti mai zice unu ca esti beat... in fine. Dar daca iti mai zice si al 3-lea ca esti... ar trebui sa-ti dea de gandit. Mai gandeste-te cu privire la cele de sus. Uite o treaba: nu stiu cati dintre vizitatorii automarket dupa ce citesc o stire, se intorc la aceeasi stire dupa 3 ore sa vada daca a "sarit vreunu' cu gura". Eu nu sunt asa. Automarket- tineti-o tot asa!
    0 0
  • marius
    eu esti facut gramada
    bai eu daca tu crezi ca ajungi sa faci trucaje cu lamborghini cu dacia ce mai faci ma omule??

    datio-n colo de treaba
    0 0
  • @toti desteptii de mai sus :)
    ma i proastele satului, de va dati vedete toti: ia urmariti voi filmuletul si constatati cate secunde trec intre 2 lumini de stalp... a, n-ati stat sa numarati, e mai simplu sa comentati ca prostii fara sa ganditi... va spun eu, trec 3 secunde! acum ia stati sa calculati, la 350 km/h, cati metri pe secunda parcurge o masina??? a, aud, nu v-ati gandit, nici nu-i de mirare la creierele voastre cat o nuca... va spun tot eu: 97,22 metri/secunda. si acum sa va vad inteligenta mai handilailor: vreau si eu numele strazii aleia din dubai sau unde mama dracului o fi unde stalpii cu lumini sunt pusi din 270 in 270 de metri!!! class dismissed :)
    1 0
  • bravo omule
    ma bucur ca mai sunt si minti agere care sa-i urecheze pe "stiristii" astia, nu numai indoctrinati imbacsiti ca restu de mai sus!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru