VIDEO: Mitsubishi lansează primul test-drive controlat prin internet

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.10.2010
Mitsubishi va lansa anul acesta, în 1 noiembrie, primul test-drive controlat cu ajutorul internetului. Un ASX special echipat va putea fi condus din faţa calculatorului de către oricine.

Comentarii (4)

  • Hmmm
    Ideea este grozava si realizare... de exceptie, chiar ca o treaba unica. Insa exista o mica problema... simtul. De ce as vrea sa fac un test drive online? Adica cum as putea sa evaluez eu masina din fata pc-ului, prin prisma faptului ca "merge". Eu o vad doar ca pe o realizare de marketing exceptionala si care va deveni "jocul" preferat al multora :D.
    10 0
  • asta e pentru NFS'istii soselelor...macar nu fac victime :))
    4 0
  • Here I come!!!
    O sa le-o fac praf! hahahah
    0 0
  • @Mario
    Buna replica lui Mario, mi-a adus aminte ca trebuia sa mai spun ceva in primul post si anume faptul ca ar rebui sa fim constienti ca va mai fi cineva la butoane, in sensul ca utilizatorul va fi "guest", iar persoana din umbra "root", astfel incat masinile alea nu vor avea prea mult de suferit. Un lucru absolu normal si care ar trebui sa taie elanul unor descreierati cu ganduri marete referitoare la cum sa faca praf masina.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru