Salonul Auto de la Frankfurt 2015

VIDEO: Momente teribile azi la Frankfurt. Șeful BMW a leșinat pe scenă în timpul unei prezentări

Publicat Marti, 15.09.2015
de Mircea Meșter
Comenteaza 14
VIDEO: Momente teribile azi la Frankfurt. Șeful BMW a leșinat pe scenă în timpul unei prezentări - Poza 1
VIDEO: Momente teribile azi la Frankfurt. Șeful BMW a leșinat pe scenă în timpul unei prezentări - Poza 2
VIDEO: Momente teribile azi la Frankfurt. Șeful BMW a leșinat pe scenă în timpul unei prezentări - Poza 3
Jurnaliștii adunați la standul BMW de la Frankfurt au fost martorii unor momente înfricoșătoare în timpul conferinței de presă în care șeful BMW anunța noutățile mărcii. Harald Kruger a leșinat din cauza unor probleme cu circulația.

Episod pe alocuri înfricoșător astăzi la Salonul Auto de la Frankfurt în timpul conferinței de presă în care CEO-ul BMW, Harald Kruger, prezenta cele mai noi modele apărute în gama constructorului bavarez. Înaltul oficial german a leșinat în mijlocul prezentării, în fața a câtorva sute de jurnaliști și cameramani adunați în fața standului BMW de la Frankfurt, iar conferința de presă a fost întreruptă fără să fie ulterior continuată de vreun oficial al mărcii BMW.

"Nu prea am cuvinte să explic ceea ce s-a întâmplat. BMW va încerca să continue conferința de presă ceva mai târziu astăzi", a declarat un purtător de cuvânt BMW imediat după ce Harald Kruger a fost ajutat de doi bărbați din staff-ul BMW să se ridice, ieșind pe propriile picioare de pe scenă.

CEO-ul de 49 de ani al celor de la BMW a fost transportat la spital, iar analizele au relevat că problema a fost cauzată de o insuficiență circulatorie. Kruger, care se afla sub tratament medicamentos, s-a întors recent în Germania după o serie de călătorii de afaceri, iar în dimineața evenimentului declarase că nu se simte foarte bine.

În acest moment, șeful BMW se află în afara oricărui pericol.


Comentarii (14)

  • Alt comentariu nu poate fi decat: Sanatate!
    32 0
  • A aflat de moartea lui Vadim...
    21 22
  • anonim
    deci nu e chiar asa de usor...
    18 0
  • lui CGC i-am dat "verde" pentru incercarea de a ramane optimist si intr-o situatie foarte neplacuta.

    despre CEO....stres, stres, stres....o retragere din activitate ar fi benefica mai ales lui.
    17 5
  • Eu cred ca sunt blestemele lui Mafia.
    Si devenind seriosi, evident ca este o situatie foarte neplacuta si sa speram ca un incident de aces gen nu se va mai intampla. Poate ca nu ar fi rau sa-si ia o vacanta o perioada si apoi sa isi schimbe statutul in companie cu ceva care inseamna mai putine responsabilitati, chiar daca salariul ar fi mai mic. Sanatatea e cea mai importanta.
    18 1
  • petrush
    si la noi posesorii de bmw au probleme in circulatie
    16 9
  • O fi vazut saracul vreun film despre cum conduc unii masinile pe care le prezinta si a ametit.
    E de inteles omul, cine nu ameteste cand vede soferii de BMW in trafic ?
    6 13
  • Este intr-adevar neobisnuit in lumea PR, dar sa nu uitam ca toti suntem oameni. Nu cred ca se pune problema ca a avut emotii sau trac :) Dar, ar fi bine sa ne amintim cand citim de salariile uriase pe care le castiga baietii din managementul de varf, ca totul are un pret. Pe care majoritatea dintre noi, daca l-am sti, n-am fi dispusi sa-l platim.

    Un program incarcat, cu schimbari frecvente de fuse orare si un stress enorm datorita presiunii competitionale toate astea la un moment dat estompeaza stralucirea pe care ti-o da o pozitie la varf. Cati credeti ca mai au o viata de familie normala dupa cativa ani de ritm nebun si absenta prelungita de acasa?

    Imi pare rau pentru el, si pentru oricare altul in situatia lui, ca a trebuit sa treaca prin asta. Exact la Frankfurt. Sanatate maxima!!!
    14 1
  • DETALIU CUTREMURATOR!!!
    Adevaratul motiv pentru care a lesinat Harald Kruger.
    Dovada aici http://imgur.com/QznYypm

    P.S.: Am vorbit cu nea Jean Claudiu JUNCker, si, celor care mi-au dat "rosu", le va fi repartizata o cota de 10 sirieni (nu sirience :D).
    5 4
  • Citez "Înaltul oficial german a leșinat în mijlocul prezentării"... Intreb si eu... "oficialul" nu e reprezentantul statului? ce treaba are statul cu o firma privata, chiar daca asta o fi CEO?
    1 2
  • Nu e cazul de glume aici, a lesinat pentru ca stie ca la anul se lanseaza noul LS, deci s-a terminat.
    10 1
  • hazard
    a lesinat cand si-a dat seama cu cat ii va creste salariul dupa lansarea lu M6
    1 1
  • razvan magureanu
    Krueger trebuia sa se gandeasca mai bine cand a preluat functia de CEO anul acesta in mai de la Reithofer. Eu cred ca Herbert Diess era mai potrivit. dar cineva BMW nu l-a vrut si omul s-a mutat la VW si va fi probabil in 2018 succesorul lui Winterkorn.
    1 0
  • a confundat drogurile...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru