VIDEO: Nissan R35 GT570, preparat de HKS

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 08.09.2008
Tunerii de la HKS au crescut puterea lui Nissan GT-R pana la 562 cai, sporind in acelasi timp cuplul pana la 732 Nm.

Esential

562 CP dezvolta motorul lui Nissan R35 GT570 dupa imbunatatirile efectuate de tunerii de la HKS.
732 Nm este cuplul maxim disponibil pe Nissan R35 GT570 dupa modificarile facute de japonezii de la HKS.

Specialistii de la HKS au creat un pachet sport pentru noul supercar nipon Nissan GT-R. Casa japoneza de tuning a reusit sa obtina o putere sporita pana la 562 CP si un cuplu maxim de 732 Nm dupa efectuarea unor serii de imbunatatiri asupra motorului si sistemelor auxiliare ale lui Nissan GT-R.

Denumit R35 GT70, pachetul realizat de HKS include un nou kit turbo si un sistem de conducte din aluminiu pentru intercooler. De asemenea, la nivelul sistemului de evacuare au fost operate modificari semnificative. Astfel, catalizatorul catalitic din echiparea standard a fost inlocuit de tevi cu diametru largit pentru a reduce presiunea in sistemul de evacuare, lucru care scoate supercarul japonez din limitele legale.

Dupa verificarile cu dynotest efectuate de inginerii celor de la HKS asupra exemplarului GT-R modificat, au fost inregistrate noile valori ale propulsorului, demne de invidiat. Din pacate, versiunea modificata a supercarului nipon nu poate fi comandata decat in Japonia, dar nici acolo nu poate fi condus legal pe drumurile publice.

Via | Autoblog

Taguri: GT-R, HKS, Nissan, R35 GT570

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru