VIDEO: Noul Smart Fortwo, testat de americani

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 29.04.2008
Organizatia americana NHTSA a testat noul Smart Fortwo. Rezultatele nu au fost inca publicate, dar imaginile sunt promitatoare.
[poll]112[/poll]
Taguri: Fortwo, Smart

Comentarii (3)

  • Andrei
    4* ??!?!?!?!?
    de ce doar 4* ? oameni buni... ati vazut ce viteza a avut la impact? ia bagati un logan sa vedeti diferenta...voi nu realizati...
    0 0
  • Bogdan
    Pt. Andrei: Ideea e ca masina sa preia mare parte din energia impactului si sa o disipe. De aceea sunt proiectate cu zone de deformare. Daca masina e rigida, toate fortele cauzate de decelerarea rapida sunt suportate de pasageri. Cele mai grave rani intr-un accident sunt cauzate de aceasta decelerare rapida, care poate provoca rupturi de organe sau leziuni ale creierului. E bine ca structura aia Tridion ramane intacta, dar pentru un impact frontal zona de deformare e prea mica. "oameni buni... ati vazut ce viteza a avut la impact?" Da... am vazut... imagineaza-ti cum e sa te opresti brusc de la viteza aia!
    0 0
  • AndreiRN
    Mica
    O astfel de masinutza nu ofere prea multa siguranta in situati reale. Un SUV o spulbera intr-un impact si pe autostrada vantul produs de un TIR o misca din loc.Ca masina pt oras este OK dar asta numai pt cei ce isi permit si o masina adevarata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru