VIDEO: Noul Volvo S60 debuteaza si pe circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.04.2010
Volvo a publicat primul video oficial al noului S60 pregatit pentru Campionatul Belgian de Turisme. Versiunea de circuit a primit un bodykit extrem, o suspensie noua si un motor T6 de 304 cai putere.

Comentarii (10)

  • Claudiu
    Pe cand un Volvo cu motor amplasat central ?
    Ar fi frumos pentru fanii Volvo, ca pe baza acestui bolid cu motor amplasat central sa apara un model de serie super-sport cu motorul pozitionat central, aceasta amplasare a motorului fiind pozitia ideala pentru modelele cu pretentii sportive . De asemenea, cu mici modificari, bolidul de curse Volvo S60 se poate inscrie in mult mai titratul campionat al turismelor germane DTM .
    4 1
  • @ Automarket
    Motorul acestui bolid nu este un 6 in linie ( T6 ) ci un V6 de 3.5 L si 410 CP, cuplul motor avand valoarea de 410 Nm/5500rpm ( http://www.autoblog.it/post/26135/volvo-s60-ecco-la-versione-per-il-belgian-touring-car-series ) .
    1 0
  • NeoGalaxy
    Acel DTM unde sunt inscrise numai marci germane? Adica numai Audi si Mercedes? Dar Volvo intr-adevar este o marca germana trebuie neaparat sa se inscrie acolo. Scuze dar ceva suna ciudat. Inteleg Opel, BMW, Mercedes + Audi si WW + Porsche daca vreti dar... Volvo nu vad ce treaba are cu DTM-ul. Ca sa nu mai spun ca DTM inseamna... campionatul turismelor germane... iar Volvo nu este o masina germana?
    0 2
  • f1racing
    cine poate participa ?
    Ar fi un rationament simplist sa te limitezi la numele campionatului Tocmai tu , care faceai analize compleze cu multi parametrii, incluzand si ce a mancat la micul dejun varul maturatorului din paddock. Au si ei un regulament. Ai mai auzit de regulament, nu ?
    2 0
  • f1racing
    *
    complexe
    0 0
  • V6 de 3.5l si 410 CP
    Masina are 410 CP....chiar si voi ati zis asta intr-un alt articol...

    http://www.automarket.ro/stiri/noul-volvo-s60-debuteaza-in-competitiile-de-motorsport-29498.html
    1 0
  • NeoGalaxy
    @F1Racing: DTM este campionatul national de turisme, are un regulament in care prevede ca marcile germane se pot inscrie in acel campionat. De ce oare, nu stiu ce sa zic. Este campionatul lor national si isi vad de treaba lor. Exista alte campioanate in care Volvo poate participa, ETCC mi se pare ca numeste cel european. Si nu stiu ce a mancat varul maturatorului din paddock, dar ma gandeam sa ma angajez ca maturator acolo sa aflu. Multumesc de sugestie oricum.
    0 1
  • f1racing
    iarasi despre regulamente
    presupun ca Volvo poate participa doar daca (repet doar daca) regulamentul permite. Nu sunt romanasi.
    Nu trebuie sa imi explici ce este DTM-ul, stiu la fel de putine ca si tine. Sunt convins ca presupunerea mea in ce priveste regulamentul este peste convingerea ta legata de aceeasi chestiune:

    " DTM este campionatul national de turisme, are un regulament in care prevede ca marcile germane se pot inscrie in acel campionat."

    . Dar poti face lumina aducand regulamentul.

    Si regulamentul, oricare ar fi el, poate fi modificat pentru a face loc oricarei marci. Volvo, daca va participa, nu va participa neregulamentar din acest punct de vedere.
    Nu te lua dupa ce scrie pe gard ! -asta daca stii bancul.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Regulamentele nu se modifica asa de amorul artei. Fiecare competitie are niste reguli, o traditie si mai ales un pedigree. Pare interesant la prima vedere sa faci un regulament cu orice in el doar de amorul artei, dar tocmai faptul ca fiecare sport are zeci de ramuri (competitii/subcompetitii) fiecare cu regulamentul ei, face ca sportul sa acopere o gama foarte foarte larga de gusturi, preferinte si mai ales asteptari.

    Nu ma iau dupa ce scrie pe gard, dar nu astept nici sa fuga leopardul dupa mine!

    Poate modifica baietii de la Automarket regulamentul site-ului sa scapam de "scaieti" ca tine, daca tot discutam de regulamente.
    0 1
  • @ NeoGalaxy
    Alfa Romeo a alergat in DTM in anii 90
    Orice constructor poate participa in DTM daca indeplineste cerintele tehnice ale competitiei . In anii 90, Alfa Romeo a concurat multe sezoane in DTM .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru