VIDEO OFICIAL: BMW prezinta noul X6 M

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.01.2009
Cu un motor V8 M Turbo de circa 550 de cai putere, BMW X6 M va deveni cea mai puternica versiune de serie a crossover-ului bavarez.
Taguri: BMW, M, M-Series, X6, X6 M

Comentarii (11)

  • Super!
    Prea tare!
    0 0
  • sunshine64sm
    Tzapan...
    Ha ha ha, maşina asta chiar are motor, şi încă unul ţapăn de tot. Nu ca şi “supercarul” celor de la RCR... ☺
    0 0
  • Adio....
    S-a stricat si M Sport, gata, daca a ajuns emblema lor sa fie pusa pe un X6. Curind si M7, X5 M, si nu mai are nici o insemnatate M.
    0 0
  • mititica
    birthday present
    Andrei am vb cu astia sa imi vanda masina da' n-au vrut ca au numai una .... gandeste-te la altceva ce vrei de ziua ta :P
    0 0
  • honda2k
    hmmmm
    Asta numesc eu cu adevarat un ignorant al mediului :) jeez...
    0 0
  • super masina
    cea mai tare masina din 2008..dak mai scot si modelul M nu va avea rival niciodata la clasa ei...se va lupta si cu masini sport
    0 0
  • Nimic !
    Un alt kkt german.........bere , carnati.........o alta kestie inutila .....hahahahahahaha !
    0 0
  • Atractie pt Guta
    O sa fie un nou model pe care il vor achizitiona toti tiganii si manelistii cu bani.
    Kt despre oamenii kre cu adevarat apreciaza genul asta de masini...
    poi vad k sunt din ce in ce mai rari.
    0 0
  • hmmm..
    ce se intampla cu bmw si diviza M?vad ca mai nou trend-ul la ei in materie de motoare ii:facem un motor de o anumita cilindree si trantim niste turbine-mai mari mai mici,in functie de cata putere ne trebuie-.poi unde is motoarele cele frumoase aspirate din anii 90 de pe variantele M si de serie?s-au dus vremurile bune..totul se face la cantitate,nu mai exista calitate..orice constructor poate face asta:isi cumpara un motor de baza si ii tranteste niste turbine in functie de necesar...bine ca mai exista honda sau toyota(si astia o iau incet pe acelasi trend,dar totusi mai exista un type r cu 200 cai aspirati,mai exista un s2000 cu 240 cai aspirati,toyota corolla ts 192 cai aspirati lexus is-f cu v8 aspirat )....
    0 0
  • lol
    @JOE

    bine zis....

    ce sa mai deja vezi burtosi cu lanturile de aur intr-un bmw X6 M
    in romania e masina cocalarilor si a ciorilor
    0 0
  • Razvan
    Inteligenta pura
    Bai fratilor, toti sunteti mari experti in masini si va dati cu parerea, ca aia nu e buna, ca are prea multe turbine, ca o sa o cumpere manelarii, eu cred ca voi sunteti un pic frustrati ca nu aveti ce ce sa o achizitionati. Daca e sa ma iau dupa voi ar rezulta ceva de genu:
    proiectantii motoarelor BMW ( care au destule premii pentru motorul anului, fiabilitate etc ) sunt niste nepriceputi si dati de inteles ca voi ati putea face ceva mai bun. Sa fim seriosi, asa-i ca nu v-ar place la volanul unui BMW X6 M ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru