VIDEO: Primul episod din noua serie Top Gear

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.06.2008
BBC a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute o noua serie a show-ului Top Gear. Iata primul episod, in sase parti video!
Taguri: Top Gear

Comentarii (21)

  • :)
    bravo baetii marfa :)
    0 0
  • :))
    1. Asta nu e stire
    2. Impreuna cu Youtube si presoana care a postat videoul violati copyright-ul si
    3. Mai dati si newsletter pe tema asta
    4. ROMANIA
    0 0
  • youtube
    Da, aveti o problema cu copyright-ul. Si in afara de asta, calitatea e "deosebita". O sa-l iau din alta parte, poate...
    0 0
  • multumit
    lol
    numai nemultumiti pe situl asta!!!

    dar ce aveti mai fratilor de ce mai stati aici daca sunteti asa nemultumiti si tot timpul bitch about it mereu? dar plecati in pana mea daca nu va place duceti-va in alta parte, unde vedeti cu ochii!

    mie chiar mi-a fost utila stirea, eram fan topgear dar sunt prea ocupat cu serviciul ca sa fiu atent cand reincepe.
    0 0
  • tare
    Nu fac comentarii ca si baietii de mai sus... dar daca nu va palce faceti ca si XPB luati din alta parte, nu paote. Numai de comentarii sunteti buni, nici de alea! Vizavi de Top Gear si Jeremy Clarkson respect, sunt cei mai tari!
    0 0
  • l-am vazut ieri..superb ca de obicei.talent
    0 0
  • clarkson
    sandero
    E pomenita in filmul 2 pe la minutul 3.51, cu mult entuziasm :)
    0 0
  • "Stire"
    fratilor de multa vreme am vrut sa va spun asta: SUNTETI PRAF!!!! De Promotor, sau Roata de rezerva de ce nu spuneti nimic, pt ca si ele sunt emisiuni de profil?
    0 0
  • alinmarina
    GENIAL!!!
    Nu ar fi o idee rea ca toate emisiunile Top Gear viitoare sa le grupati saptamanal pentru deliciul fanilor... E cea mai tampita emisiune de gen! Si spun asta in sensul pozitiv!...
    0 0
  • bravo
    Pentru mine chiar a fost folositoare stirea asta. Chiar nu aveam habar ca a inceput noua serie. Bravo automarket! Keep'up the good work!
    0 0
  • Marius
    Noua serie
    FOARTEEE TARE =))) am ras la urmarire.. de nu mai pot =)))pwnreu cei care au ceva de comentat in sensul negativ... drum bun si cale batuta
    0 0
  • S-a mai trezit unul destept..
    Ray,1: Asta este stire, chiar daca tie nu-ti place. 2. DAca cineva are o problema cu asta, este cel care a postat pe youtube nu cel care foloseste versiunea embed pentru a fi afisata pe alte site-uri sau Youtube. 3. Ma bucur ca au facut-o, este ca te oftici? 4. Esti un idiot daca iti permiti sa generalizezi in asemenea hal. Sper doar ca nu esti roman, macar ai avea o scuza

    Iar tu, "youtube", ca "o sa-l iei din alta parte", ai pus capac la prostia asta. Aprecieaza informatia si gata, daca nu-ti convine asteapta pana se da pe HD TV si o sa-l vezi la calitatea dorita.
    0 0
  • tavione
    clarkson
    clarkson e dus rau cu pluta :)) cel mai distractiv show de televiziune...de departe
    0 0
  • maurobv
    vesnic nemultumiti
    sunt cu adevarat oripilat de comentariile unora care se cred atoatestiutori dar nu sunt in stare sa se lege la siret fara ajutorul bunicii (mama e plecata la piata dupa laptic).Dovediti ca sunteti voi mai buni si sincer ma voi bucura sa primesc informatii corecte si pertinente din segmentul auto.
    Pentru echipa Automarket - FELICITARI pentru ceea ce faceti cu toate cele rele sau bune.
    Pana vor scoate loganistii ceva mai bun va voi citi cu placere.
    0 0
  • ovidiu
    misto
    misto show-ul multumesc Automarket pt surpriza facuta app a observat careva ce fel de politisti au britanicii(probabil ne aduc aminte de alti politisti) dar de fapt de ce ma mir acestia inchid autostrada 6 ore pt ca i-a cazut unei masini oglida
    0 0
  • multumesc
    multumesc mult, chiar m-a deconectat.Englezii astia-s tari, cu umorul lor specific cu tot.
    0 0
  • Calitate
    Pentru cei care au "probleme" cu copyright-ul eu cred ca serialele nu prea au probleme de genu asta pentru ca exista anumite site-uri si Torente de unde poti sa scoti calitate buna. Si atata timp cat autori nu se supara, nu vad de ce va ofticati voi. Rolul acestor emisiuni e de a fi vazute iar pentru cei care nu au avut cum sa le vada aceste modalitati de urmarire sunt un lucru bun. Si daca nu ma insel chiar pe site-ul emisiuni sunt anumite parti din show.
    0 0
  • Fan Auto
    Multa nesimtire...
    Respect pentru Teo...
    Ray,tu si alti prosti ca tine,duceti-va fratilor unde vreti numai lasati-ne in pace ca sunt satul la fiecare stire care o primesc trebuie sa gasesc comentarii de genu "sunteti praf" "asta nu e stire" "aia sunt prosti" cand defapt adevaratii prosti sunteti voi care postati prostii dinastea. Daca nu va convine newsletter-ul de la automarket puteti folosi optiunea de a nu mai primi ! Sunteti avocati cumva? Si chiar daca ati fi,nu puteti sa va vedeti de treaba voastra? Ce tot atatea comentarii cu copyright-ul? Din moment ce au inclus si video inseamna ca isi asuma responsabilitatea,nu??? As vrea sa se scoata sectiunea asta a comentariilor,mam saturat sa gasesc numai tampenii la fiecare stire.
    In legatura cu emisiunea...e SUPER! Mi-a placut foarte mult acest episod,Clarkson cred ca e cel mai bun prezentator!
    Respect Automarket!
    0 0
  • dragosh
    prea tare
    prea tare emisiunea. mi-a placut cand au facut misto de sandero. in rest ... nu comparati promotor sau altceva de la noi. promotor nu o sa primeasca vreun 430 pentru teste, slr, r8 si ce a mai fost pe aici si bineinteles ca emisiunea nu mai este asa palpitanta.
    0 0
  • cristi
    toata lumea v-a zis sa le puneti altfel..sa nu deranjeze omu atunci cand citeste sau se uita la un video..mai ales ca asta e destul de tare...da macar puneti nene altfel !!!!!ca te seaca de nervi....dupa ce ca nici comentariu nu poti sa dai..ca apare jigodia pe tot ecranu..inteleg ca asta e reclama si asa va scoateti banii dar nici in halu asta....
    0 0
  • Andrei
    Bai AutoMarket
    De ce imi mai trimiteti e-mail cu primul episod din Top Gear daca nu il pot vedea la voi pe site ??? care e ideea ? sa va aflati si voi in treaba ? sunteti varza......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru