VIDEO: reclama geniala Logan MCV

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.11.2007
Logan MCV este promovat in Germania printr-un spot amuzant si care face antireclama concurentei.
Taguri: Dacia, Logan, Logan MCV

Comentarii (87)

  • MateiS
    Fair-play??
    Dupa parerea mea e cam lipsita de fair-play reclama, plus ca la 8400 (pretul Loganului din reclama) capeti cel mai chel MCV, care echivaleaza poate doar cu pretul motorului Passat-ului taiat...
    0 0
  • Asta sigur se lasa cu proces :))
    1 0
  • melman
    nu e un caz singular
    In lume se tot intampla sa faca o reclama prin antireclama, iar in ceea ce priveste pretul, e normal sa fie mai mic decat la noi ptr ca altfel nu ar intra pe piatza respectiva.

    La banii astia fi sigura ca are ABS si 2 airbaguri in standard.(in germanica e obligatoriu ABS-ul in echiparea standard)
    0 0
  • Hunter
    Fainutza reclama...doar ca...dupa parerea mea...si daca le lasau la aia doar semnu de la VW...si tot ar fi costat mai mult de 8400 de euro :D...asta pt cat de bune is "dulapurile" astea numite Logan :)))
    VW 4 LIFE !!!
    0 0
  • Bogdan
    geniala reclama
    o idee geniala - imi place - de ce nu ... daca honda poate face reclama prin antireclama de ce n-ar putea si loganul
    0 0
  • dragos
    fair-play???
    Fair-play in publicitate? Hahahahahahahahahahaha
    0 0
  • pt Hunter
    Nu comentez nimic la adresa VW pt ca nu am ce dar un Touran sau un Caddy nu arata cu nimic mai bine decat un MCV. Asta la capitolul design de "dulap". Mecanic sunt intr-adevar net superioare Volkswagen-urile.
    0 0
  • si tu ai logan ? :P
    0 0
  • ...
    Cred ca se fabrica in Germania ca e mai ieftina acolo. Cu garatie extinsa la noi e mai scumpa ....
    0 0
  • bravo
    0 0
  • gabriel nastasoiu
    Reclama la ce ???
    Au stricat orzul pe gaste. Loganul nu poate fi considerata a fi masina, toate celelalte marci sunt sigur masini.
    0 0
  • MCV
    Unde ati vazut voi sigla VW ? Evident ca-i un Passat , dar nu se vede sigla . Prin urmare pot sta linistiti . Un avocat bun ii poate descurca .
    Reclama e chiar faina . Mai erau si altele . N-am inteles de ce nu-s difuzate si in Romania . Noi stim sa facem reclama doar la noul inalbitor de rufe .
    0 0
  • dar nu e antireclama...
    dar voi nu intelegeti care e reclama in sine. Logan MCV costa pe jumatatea unui pasat..si cu 8500EUR iti poti lua doar jumatatate de masina..sau iti poti lua LOGAN :) .. simplu :p
    0 0
  • Daniel
    O prostie
    O reclama idioata! si daca e sa judecam, un Logan nu face nici cit jumatate de PASSAT! cine se pricepe la masini va intelege si de ce! reclama, repet, este idioata!!!
    0 0
  • Pentru Manu
    Vai, pe bune ca asa ii? Ce destept esti, ti-a luat mult sa o intelegi?!
    0 0
  • MAI BINE MUNCESC MAI MULT SI IAU PASSATUL!!!!!
    MAI BINE MUNCESC MAI MULT SI IAU PASSATUL!!!!!
    0 0
  • Robert
    E tare
    E chiar tare reclama,dar cred ca au tintit putin cam sus cu anti reclama la Passat,poate mergea mai bine sa faca antireclama la un Opel sau Fiat,oricum ceva mai de slaba calitate,de la Passat deja incep masinile cu pretentii serioase.Oricum e tare si e din ROMANIA(masina,cat de cat).
    0 0
  • protectia muncii
    Cineva trebuie sa vada....NU AVEAU BASCA HALAT SI OCHELARI DE PROTECTIE....alea se dau la LOGAN,in standard....ai mare nevoie de ele.
    0 0
  • am logan si sunt mandru
    passaturi ..de asstea de care tot le laudati care in germania au vanzari f scazute numai romanu ce le cumpara ca alt ceva nu stie dar ..la tren de rulare .va garantez ca sunt net superioare .loganurile ,..un passat pe dedesupt e numai plasticaraie, cine vrea face un test eu cu loganul el cu un passat si merge pe unde merg eu .sa vedem .care sunt mai rezistente :))) sau daca il luati asa ca e frumos ..eu zic sa va orientati spre masini japoneza ca bat cu mult vw de aia .in america toyota face legea si vw abia se chinuie .si e cea mai pretentioasa piata auto din lume
    0 0
  • am un logan are 70.000 de km a iesit cu el de 3 ori din tara in 2 ani si nu am pus un surub pe el , sunt f rezistente intradevar la anumite chestii, recunosc si alta masina straina la 70.000 nu bagi nik .dar eu pe el am dat 8000 nou aici apare diferenta :) si nu il tin in vitrina .circul cu el .f mult bine recunosc nu stau in bucuresti tara gropilor
    0 0
  • imi vine sa rad!!!!!!!!
    nu pot sa cred cat de mare e prostia omeneasca.
    fratilor sunt femeie, dar nu pot face asa o comparatie.cum sa compari o limuzina, o masina la care nu multi pot aspira cu .... ce? cu Loganul MCV??????????
    0 0
  • "America, cea mai pretentioasa piata din lume?!?"
    Sa nu vb desprea americani, a caror idee de masina este o cutie indoita frumos cu un motor de o cilindree cat mai mare din care "reusesc" sa scoata o putere echivalenta cu a unui robot de bucatarie european! Plsss...sa nu ii amestecam pe americaniin, pana la urma nu e vb despre hot-dog, hamburger, fast food sau orice altceva ce tine de "cultura" balenutelor de peste ocean. Oricum, tare reclama, nu imi place LOGANUL dar pana la urma nici nu a fost conceput ca sa placa, a fost conceput sa faca ceea ce face o masina si nimic mai multe, te duca din A in B, pe tine si porcul ce tocami l-ai taiat, si pentru asta e o masina de nota 10 (si nu, nu am LOGAN si nici nu am de gand sa imi cumpar, am Toyota, precum au aia care formeaza cea mai "pretentioasa piata auto" dn lumea :)) ) TaDa!
    0 0
  • VALEUUU SARACUL PASSAT VARIANT... :(((
    .......
    0 0
  • lauritta
    nu am logan, si nici passat
    Consider ca pot fi obiectiva, pt. ca nu am nici unul, nici pe celalalt. Si tot pentru a-mi pastra obiectivitatea, nu ma voi lega de datele tehnice, pt. ca evident ma depasesc. Dar s-a scris mai sus ceva de "design de dulap". Ca privitor nutru, va asigur ca Passatul combi e una din cele mai urate masini pe care am vazut-o vreodata, chiar cu design de dulap, ma refer la toate versiunile din 90 si ceva si pana la cea mai recenta. O masina matahaloasa care ma face sa-mi imaginez un mezelar neamtz in halat deschizand haionul si scotzand de acolo lazile cu carnatzi. Nu-i cu nimica mai frumoasa decat un MCV. In afara de asta, am facut in vara o excursie, intre prieteni, cu cateva masini. Unii dintre ei aveau un Logan (berlina) si ceilalti, lucru de mirare! chiar un Passat(coupe, cred ca asa ii zice),n ou nout, cu numerele rosii pe el, de care erau mandri nevoie mare. mandria li s-a transformat in necaz cand li s-a spart baia de ulei! Nu dati vina pe sosele, oamenii chiar au vrut sa se catere cu achizitia lor de jde mii de euro la un lacusor de munte! ca doar cei cu loganul reusisera, si ei? Eh!
    0 0
  • Montgomery Burns
    de gustibus non se disputandum
    Ideea reclamei e geniala, lasand la o parte ignoranta celui care o vizioneaza. Ambele masini sunt de nota 2 (va sugerati sa adunati corect, sa nu trisati, sa nu fiti pastimasi si apoi sa faceti media). Oare de ce are VW vanzari asa de slabe in SUA? Ca sa nu mai vorbesc de Dacia? V-ati mai revenit? Dupa cum v-ati dat seama, totul e chestie de gusturi. Take it or leave it! Sau, dupa cum spune o sanatoasa vorba din batrani, nu poti schimba gustul omului... Asta incercau sa faca si Dacia....
    0 0
  • mda...auzi tu passatul e urat !!!(buhaaaahahahaha) cati ati mers cu un passat?????????si nu vb de ultima generatie.cati ati auzit de r36 ,R32???? cati stiti ca exista un phaethon? golf gti si r32? si in cele din urma e masina nemteasca care se vrea rival pt fiat , renault(clasa de lux si anume audi ataca alte marci) ,deci ce ati cumpara un fiat sau un vw???(fiatul fara suv-uri si masini de lux, renaultul bombastic) sa nu uitam ca vag-ul mai produce si lambo ,bugatti (mda veyronul cu motorul ala de 1001 de cai e un motor dezvoltat de inginerii de la vw) , audi..etc COMPARATI ACUM CU DACIA!
    0 0
  • vw vanzari slabe???
    din cate stiu vw e locul 1 in europa dar vad ca sunt multi cunoscatori pe aici =)))dati un search pe google sa va luminati doamneeeeee!!!
    0 0
  • trecator
    de ce comparatie cu vw?
    ne poate explica cineva de ce au ales din toate marcile nemtesti tocmai vw; si de ce din zecile de modele de masini nemtesti au ales tocmai passatul? sa fie oare passatul masina tranzitiei la nemti? nu cred. masini in care iti iei si soacra si porcul si gratarul cu carbuni sigur mai sunt pe piata nemteasca. de ce cu vw passat?
    0 0
  • "logan (30.11.2007, 10:04)
    am un logan are 70.000 de km a iesit cu el de 3 ori din tara in 2 ani si nu am pus un surub pe el , sunt f rezistente intradevar la anumite chestii, recunosc si alta masina straina la 70.000 nu bagi nik .dar eu pe el am dat 8000 nou aici apare diferenta :) si nu il tin in vitrina .circul cu el .f mult bine recunosc nu stau in bucuresti tara gropilor"

    La 70.000 km in 2 ani aia nu e masina circulata, iar faptul ca ai iesit cu ea din tara nu spune nimic. Ar fi fost culmea sa nu poti iesi cu masina noua.
    Reclama e draguta, dupa parerea mea, dar nici MCV-ul nu se compara cu VW din nici un punct de vedere. Loganishtii care spun ca Touran-ul se compara cu MCV, sa mai studieze.
    0 0
  • volks = popor; wagen = masina
    sa nu vorbim de phaethon ca n-a amintit nimeni lde Lexus, dl. Vw. Dar poate ca-ti plate si Opel-ul. Super masini. Le apreciaza toti, mai putin nemtii. Bine, ei au alte obiceiuri: Audi, BMW, Mercedes.
    0 0
  • aa
    passat r32 nu exista este doar golf r32. bugatti apartine de vag dar asta nu conteaza prea mult. brandul volkswagen se v-a numi in curand autounion ca sa nu se mai faca confuzii intre volkswagen ca marca si wolkswagen ca brand.
    intradevar america e cea mai pretentioasa piata si asta e sigur daca vreti sa cumparati ceva bun uitati-va la statisticile din america. cat despre masiniile japomeze la ora actuala sunt net superioare celor din germania.
    cati dintre voi a condus golf gti si audi a3 2.0TFSI care au aceleasi motorizari. Diferenta este mare chiar si la cutia de viteza net superioara in favoarea lui audi.
    0 0
  • mos craciun
    vrajeli
    bai aia care tot spuneti k loganul e un dulap.....va dau un sfat.UITATI-va la voi mai intai care circulati cu tramvaiul si metroul ,voi care nu va permiteti o bicicleta,si apoi mai comentati de masina romanului.Sau daka nu pupati-i pe nemtzi...in continuare si lasati-ne cu "dulapurile" noastre sa circulam cum credem de cuviinta.!!...incepeti sa va ganditi la situatia voastra....si nu mai comentati ce nu aveti...k la asta sunteti buni....voi si comunistii
    0 0
  • Consumator de reclama
    Geniala
    Reclama este geniala. Restul detaliilor gen "Dacia nu e masina", "Passat-ul e mai frumos" e ignoranta curata.
    0 0
  • alo vw e pe primul loc in europa poate ca brand, dar putini stiu ce e aia "brand"
    0 0
  • Automobilescu
    Reclama e tare
    Reclama e tare si tine sa sublinieze principalul atuu pe care-l are masini si anume pretul. Am vazut pe youtube cateva intalniri ale membrilor Dacia din Olanda si pareau tare mandri de achizitia lor. Dacia Logan e o masina OK, fara mari pretentii cei drept.

    Pentru cei ce stiu ce inseamna o masina si eventual nu si-au sters ieri mucii de la nas numai respect.
    0 0
  • comparatie
    daca in reclama s-a facut comparatie .intre logan si passat , o fost doar ca pret .dar e aiurea sa compari logan sedan,logan mcv si VWpassat care fac parte din clase diferite ,ce draq ,parca ai compara un boeing 747 cu F14 amandoua sunt avioane bune dar nu pot fi comparate,si in romania oricum .tot taranu are impresia ca vw e masina ideala ."passat" adica , si eu zic ca ar trebui sa isi dea cu parerea mai mult cei care detin masini nu cei care prind din zbor cate o remarca despre nuj ce masina,
    0 0
  • Circotasul Auto
    Passat
    Catre toti care nu au habar de masini dar isi dau cu parerea .Vinzari VW Passat in GERMANIA 2007 / 2006 = -12,1 % ( in luna Octombrie a scazut cu 22,6 % )
    BRAVO Dacia ptr reclama agresiva !!!
    0 0
  • Architrion
    Super reclama, Bravo!
    Practic nu e anti-reclama pentru ca nu apare nici o sigla a vre-unei alte marci. Iar in istoria publicitatii au fost destule campanii tip "anti-reclama", amintiti-va de razboiul BMW-Audi cu trimiteri mult mai putin sugerate, chiar evidente catre firma rivala. Asa ca cei care se "ataca" de asa-zisa lipsa de fairplay nu vad mai departe de nasul unui vw.
    Puteau foarte bine sa taie si un Polo, ca nici pe ala nu-l cumperi mai ieftin de 11000 !
    0 0
  • Dacia-Masina?
    Buna, am citit comentariurile voastre. Am si eu ceva de comentat in legatura cu reclama asta, sau facut destule testuri cu Loganu, dar din pacate ba au explodat rotile ba sa rasturnat ba a luat foc ba nu se deschideau airbag-urile sa nu mai vb de usa la impact frontal care nu se mai deschide si moare soferu prins intre volan si scaun. Dacia poate fi considerata depasita din motiv ca technica folosita in aceste modele Logan si Logan MCV sunt depasite de vreo 10-15 ani daca nu mai mult. Sau facut teste comparative cu un Golf 3 din 1994 si ce a adus testu la lumina, Golf-ul 3 din 1994 e mai bun decat dacia noastra inca un test a fost facut cu un Golf 2 din 1990 si a rezultat ca Golf-ul 2 din 90 are o caroserie mai rezistenta la impactur decat "cutia de cola" (sper ca cei de la cola nu se supara ca compar dacia cu cutiile lor). Daca ar angaja un designer cu renume cum ar fi de ex. Pinin Farina poate sa-r putea construi o masina bunicica dar cu piese fabricate in EU si nu in RO unde jumate din material dispare si intra in productie 50% dar tre sa iese o piesa 100% (nu mai furati ca ucideti oameni), Poate ca daca cei de la VW erau lasti sa cumpere fabrica de la Daewoo se producea o masina pe cinste la preturi romanesti dar de calitate EU. Cei de la Dacia cred ca au deja pe birou dosarul de la avocatii de la VW. Cu asta inchei comentariul meu si sper sa aflam cum se termina povestea numita DACIA (va fii o data, ca nici o data o masina numita DACIA, sau poate nu.......) povestea continua.....
    0 0
  • reclam`
    Reclama e ok sauper gandita ,tot ce se subliniaza ce primesti al altio de aceasi bani.
    Nu am Logan ,am R19 care sta mai bine ca loganul pe viraje ,i-a suta mai repede cu o secunda,dar in Romania dacia e ideala .Putine sunt locurile in RO unde poti merge intr-adevar tare in conditii de siguranta,deci la ce ma ajuta viteza maxima de top ,in conditiile in care eu nu am unde sa-i dau blana fara sa inceapa Esca stirile cu mine.Plus ca in Ro masina e utilizata in toate treburile ,de la plimbare pan la cart porci.
    Cele bune
    0 0
  • Ardelean
    Mcv
    PAi reclama asta spune tot, un Logan e doar jumatate din valoarea unu VW, nu mai zic siguranta , confort , si restul ce face din Logan sa nu intre in rindul automobilelor .
    Ce-si face omul cu mina lui se cheama ......
    Sa vedem ce vor zice cei de la VW, cu antireclama , ca a fi mindri cu gura sintem fruntasi .
    0 0
  • stifler
    VW
    ce or sa le faca ... ... nu au ce sa le faca .... ce drq sunteti incuiati asha :P .. nu apare nici o sigla ............ losers
    0 0
  • clavalik1
    WTF?!!!
    De kko! Sa tai in doua un Passat nou ca sa arati ca Loganu' e la juma' de pret...trebuie sa fie nishte tampitizi aia de la firma de publicitate. Stie tot neamtu' care e pretu' la Passat. Loganu' e la jumate...aritmetica de clasa 1. Oricum cine are bani de Passat isi ia, cine nu isi ia Logan, simplu ca buna ziua.
    Sigur ca e la fel de mare, are patru roti etc dar costa pe jumatate...hohoho. Ma amuza supertare posesorii/iubitorii de Logan = fostii posesori de Dacii 1300. Cel mai tare ma amuza cei cu Logan 1.5dci care stau in spatele meu la 15-20 m cand eu merg cu 130km/h aratand ce masina tare au...dar cand vine vorba sa depaseasca un tir...
    0 0
  • julian
    extrem de tare
    o idee geniala. mi se pare extraordinara relama... abia ii astept pe indieni sa faca una in care sa taie un Logan in doua :))
    dar ideea este super. in sfirsit o campanie de MK bine gindita.
    0 0
  • Super-tare
    Foarte buna (anti-)reclama. Macar recunosc ca Loganul echivaleaza doar cu juma dintr-o masina adevarata!!!!:)
    0 0
  • Andrei
    jumatate?!
    Reclama nu este geniala. Este buna, dar parerea mea e ca s-au fortat. Nu avea rost!
    0 0
  • Bogdan Radu
    Super tare!
    Insa nu stiu daca un Logan face cat o jumatate de Passat.
    0 0
  • Anonymus
    De ce nu...
    Ati uitat ca si nemtii de la audi au facut antireclama BMW-ului M3(e90) cand un audi rs4 lua un viraj si BMW-ul era in sant?
    Si peste asta scrie: "That happens when you don't have Quatro"
    0 0
  • ANTI IDIOTI
    Chiar trebuie sa-mi fac nervi mereu cand intru pe site.
    Doamne cati idioti sunt pe lumea asta....si majoritatea ii gasesc pe aici. Imi vine nici sa nu mai intru pe site de cate prostie este generata aici. Ba astia destepti cum care loganul nu este masina....cand o europa intreaga o apreciaza, voi veniti si ziceti ca nu e masina. .... Habar nu aveti ce inseamna o masina. Si din "pacate" eu am un X5 si da, am mers si cum un logan MCV. Este o masina foarte buna pentru banii ei. Aveti si voi un passat sau un A4 sau chiar un bmw amarat si sunteti mari smecheri. Sunteti patetici.

    Si inca ceva...tot timpul se gasesc suficienti boi sa comenteze negativ filmuletele de aici. Aveti probleme mari de personalitate. Este o reclama foarte misto care trebuie privita ca o reclama.
    SI INCA CEVA HANDICAPITLOR.....PASSAT-ul COSTA 25.000 iar loganul 9000......in crede minta voastra creata ca este diferenta???? Loganul este o masina ieftina si asta va ramane si punct. Nu trebuie comparat cu nimic. DAR SUNTETI MULT PREA IMBECILI SI PROSTI SI INGAMFATI CA SA PUTETI PRIVI OBIECTIV.

    Vai de tara asta unde o sa ajunga cu atata imbecilitate.

    Nota 10 pentru cei care cauta zi de zi filme si poze interesante si le posteaza aici.....nu luati in seama toti cretinii care nu stiu sa gandeasca deloc constructiv.....numai invidie si prostie.

    Probabil jumtate de aici, nici nu au carnet si singura masina cu care au mers vreodata scrie pe ea RATB.....se trage la Vatra Luminioasa!
    0 0
  • e mai mult o reclama negativa la adresa logan. nu ai bani de un passat? a ok iti dam un logan la juma de pret (echivalentu unui passat p jumate)
    0 0
  • Dricu'
    Oricum Dacia aia noua arata ca un dric...si cred k se rupe in jumate si fara sa-l taie =))
    0 0
  • kkt
    ce e asa de genial la gunoiul asta?
    0 0
  • vorbitorii fara vina
    Mai fratilor, cine v-a spus voua ca VW sta prost la vanzari in State, mai?
    Sta chiar foarte bine, ptr ca e plin de ele - in special de Jetta ( ei folosesc numele asta si ptr. vechile Vento, Bora si bineinteles ptr. noul Jetta ), de Passaturi si de broscute - modelul nou ( mai au si golfuri - intradevar mai putine, pe care le numesc Rabbit ).Si va spun cinstit ca sunt foarte apreciate ca fiind masini f. fiabile comparativ cu alte marci autohtone de-ale lor sau chiar cu masinile coreene, care impreuna cu cele japoneze detin monopolul pietii. Si asta va spune unul care numai ce s-a intors din state, nu vorbesc din ce am vazut la TV.
    Referitor la reclama - lucrurile sunt foarte simple si clare - se doreste transmiterea mesajului ca o Dacia Logan MCV se poate achizitiona cu jumatate din pretul unui VW Passat Variant. Nu se spune niciunde in reclama ca Dacia ar fi peste Passat la vre-un capitol - tehnica sau design. E la mintea cocosului ca Passatul e net supeior din toate punctele de vedere. Se ofera doar posibilitatea celor cu mai putin bani sa cumpere un lucru mai slab, Care-i problema?
    Sincer, noul Passat imi palce f mult, mi se pare o limuzina in adevaratul sens al cuvantului - si-mi place si varianta caroseriei break, cu toate ca nu prea inghit masinle combi, dar asta-i chiar reusita.
    Loganul trebuie privit din perspectiva scopului ptr care a fost creat, nu e de comparat cu passatul sau vreo oricare alta masina nemteasca sau japoneza.
    Sa recunoastem ca ptr multi dintre cei care isi doresc in mod deoasebit o masina noua, e varianta perfecta la pretul pe care il are.
    Haideti sa incercam sa nu mai aruncam anapoda cu cuvinte intr-o parte si-n alta, sa judecam lucrurile cu claritate si sa incetam cu blamarea lucrurilor intr-un mod total neadacvat si neprofesional!!! Bafta tuturor!
    0 0
  • draguta reklama
    fiecare intelege cea ce vrea-un plus sau un minus ptr logan; referitor la logan sau passat sau fiat sau etc fiecare isi ia ce-i place si mai ales cat il tine buzunarul; si nu vb numai de pretul de achizitie ci si de piesele de schimb, de intretinere in general....la 12000 e de expl cat costa un logan mcv echipat cu aer , abs, culoare, etc nu poti luat dacat o masina cheala sau un pik dotata din alta gama
    cine vrea aspirator de femei, neaparat un JEEP cat mai mare si cu 4 oooo sau W, sau .....
    gusturile nu se discuta si mai ales puterea financiara; poate toti visam la nu stiu ce masina de peste 20.000e, dar sa ne intandem cat ne este plapuma
    0 0
  • lasati domnilor si ... blondelor
    Mai Iluminatilor, care sunteti, voi nici nu aveti bani de un Logan si tot va spargeti in parerei, ce tot va rupeti in fasuri?
    0 0
  • URAGANU
    penibil
    ce porcarie, sa tai un Passat si sa fie defapt reclama la Dacia.
    0 0
  • niste labe de 'cunoscatori' sunteti
    0 0
  • loganul nu e masina,e dulap de haine
    0 0
  • Pt Tatar
    Eu nu pot sa inteleg cum iti poti permite sa-ti exprimi parerea cand tu habar nu ai sa scrii. In loc sa te uiti la masini mai bine pui mana pe abecedar sau mai treci odata prin clasa intai. Ai articolul cu cele mai multe greseli si sincer nu cred ca sunt de tipar, si te rog nu mai incerca sa dai impresia ca stii ce zici pentru ca nu stii.

    Si-a luat taranul calculator si se da cocos.
    0 0
  • E clar
    ...vad ca azi au chiulit multi de la ore si s-a apucat de comentarii pe net, doamna diriginta motivatile absentele ca au avut febra !
    0 0
  • Andrei
    MCV?
    Ce treaba are una cu alta?
    0 0
  • Loganu e slab si breaku e urat si impractic
    n-are 5 stele NCAP, MCV arata ca dracu cu usile alea in spate, si cand iam intrebat pe cei de la Dacia de ce nu io pus hayon or spus ca nu il sustinea plafonu (credibil nu?!) ca in mod sigur era mai practic pt. vizibilitate, dezaburire stergator, deschidere, vibratii in timp.. etc...
    Nu uitati ca la vechea Dacie break plafonu tinea un hayon! deci?!
    noroc ca or mai recuperat cu motoru Diesel....
    0 0
  • Vai de capu' vostru
    Reclama asta are pe putin 3 luni de cand e aparuta,sunteti in urma tare,si in plus e si o reclama idioata,LoL cine ar da 8400 de euro pe pe un Logan????=))) motorul si juma de caroserie de Passat face cat intrag logenul si full option=))))
    0 0
  • Adrian
    1.5 DCI
    "Ma amuza supertare posesorii/iubitorii de Logan = fostii posesori de Dacii 1300. Cel mai tare ma amuza cei cu Logan 1.5dci care stau in spatele meu la 15-20 m cand eu merg cu 130km/h aratand ce masina tare au...dar cand vine vorba sa depaseasca un tir..."

    Auzi fratioare, bine zis, fosti posesori de berlina... Stau in spatele tau cand tu mergi cu 130 pentru ca nu-s obisnuiti cu mai mult, nu ca nu poate masina. Ai condus vreodata vreun Logan DCI? Probabil ca nu. Dar esti specialist in afirmatii gratuite.
    Si oricum, cei mai jalnici sunt tot astia cu masini straine (Passat, masina atat de comuna ca numai taranii cu banii din Romania isi mai cumpara), care cand ii depases eu cu Loganul meu DCI, se intriga atat de tare si vin sa ma depaseasca inapoi, ca vezi Doamne, cum se poate sa se lase ei depasiti de un Logan? Si nu de putine ori le-am dat ceatza cu masinile lor cu tot. Pentru ca tehnic, Loganul DCI merge cu 170-175. Nu ai unde merge cu viteza asta in Romania decat pe autostrazi sau pe distante f. scurte. Si pana la urma, conteaza ce sofer esti, poti avea si Ferrari, ca daca esti idiot si nu stii decat sa-i dai talpa in linie dreapta, iar cand vine curba franezi ca idiotul ca habar nu ai sa gestionezi o curba, atunci te vor depasi si Berline vechi, nu numai Loganuri si alte cele.
    Si nu mai comparati atata Loganul cu Passat, sunt alte clase de masini, nu exista termen de comparatie. Cine are 30.000 de Euro clar ca nu isi ia Logan. Dar cine are numai 8400 nu prea poate sa-si ia altceva nou. Asta e de fapt diferenta.
    0 0
  • logan
    am un vecin si face taxi pe logan si mia aratat poze cu bordul la 160-170 kmh ,nu mai stiu exact. si partea a doua...oare cei din reclama au facut si duble :))
    0 0
  • Cu sau fara?
    8400 Eur ,cu sau fara taxa de prima imatriculare?:)))))
    0 0
  • pentru " ANTI IDIOTI "
    domnule X5, cateva citate din opera ta:
    ..."Habar nu aveti ce inseamna o masina. Si din "pacate" eu am un X5 " ..."Aveti si voi un passat sau un A4 sau chiar un bmw amarat si sunteti mari smecheri. Sunteti patetici. "

    ultimul mi-a placut cel mai mult:

    ..."DAR SUNTETI MULT PREA IMBECILI SI PROSTI SI INGAMFATI CA SA PUTETI PRIVI OBIECTIV."...
    asta se numeste AUTOCRITICA domnule X5. Ia o aspirina, poate iti revii
    0 0
  • daniel_B
    Reclama patetica
    E doar un videoclip amuzant, ca reclama e patetica.
    In primul rand, un Passat e de aproape 3 ori mai scump decat MCV-ul, deci trebuiau sa taie 1/3, eventual, de la parbriz, si nu jumatate.
    Apoi trebuiau sa se gandeasca la faptul ca fac si antireclama MCV-ului. Cat de proasta poate fi, daca ti-o cumperi doar cu banii pe care i-ai da doar pe motorul de Passat? Iar motivul pentru care au ales un Passat este ca e un standard de calitate(termen necunoscut pentru dacia). Mercedes, BMW, Audi sunt prea scumpe, iar Opel e mai ieftin si nu sublinia ideea.
    Pentru Adrian cel de mai sus, si restul Antiidiotilor as vrea sa-le spun ca Passatul cu cea mai slaba motorizare merge cu 200 km/h lejer si daca isi prinde mintea cu voi nu va ramane decat sa-i admirati fundul. Dar pe drum sunt o gramada de incostienti care daca si-au luat logan isi inchipuie ca au masina. Mai uitati-va la stiri: Impact frontal logan-Passat scor 4-0 pentru logan. PATRU MORTI !!!
    Ganditi-va de doua ori cand va luati la intrecere cu altii sau luati-va Masini, nu mai visati ca aveti una.

    P.S. Am o dacia 1300, si un Passat asa ca stiu despre ce vorbesc.
    0 0
  • negoita
    gabriel
    Ideea e ca voi astia cu masinile second hand straine nu le tineti foarte mult. Le vindeti destul de repede ...prietenii stiu de ce....nu le tineti si voi macar 10 ani...chipurile le rulati ...ce amuzant....voi invartiti banu si le schimbati...vrajeala.....orice masina se strica chiar daca este vestica (e adevarat mai rar)....poate sa fie si mama rrolsului sau maybachului.....toate sunt fiare...si implicit toate se strica la un moment dat....
    Aceasta polemica s-ar pare ca o sa mai dureze ceva timp...intre Sh si logan......ma amuza....si eu mi-as dori o masina vestica dar daca nu se poate asta e....am preferat sa cumpar un logan 1,4 chel la 6 400 de euro dar l-am luat CASH tata cu banu jos.....si nu-mi pare rau ca l-am cumparat....intre o dacie 1300 si un logan e o diferenta de tehnologie de vreo 30 de ani ca popa ....e adevarat loganul e undeva la nivelul 1998 -1999 ....dar eu nu imi permit sa cumpar SH si dupa un an sa incep sa schimb la el ...ca ma oftic si-mi bag picioarele...dar ne place sa umblam cu cioara vopsita...cati nu sunt care renunta la masini sh mai bengoase si isi iau o fabiuta cu motoras in trei cilindri sau un corsa....sunt multi ...va intreb De ce oare nu mai vor SH? ...prietenii stiu de ce......bafta la SH din Germania si Olanda.....ha,ha,ha,ha
    0 0
  • negoita gabriel
    completare
    Nu ma intereseaza siguranta , nici confortul...nici nu stiu ce gadgeturi ca nu m-a fatat mama in tempomate, climatronic, oglinzi si geamuri elctrice, xenoane, scaune cu masaj si alte grozavii....sunt bune sunt super DAR LA CE PRETURI? enorme pentru un roman obisnuit.....

    Ma intereseaza fiabilitatea (bineinteles la logan va fi una relativa ) ca doar nu este Lexus....ideea este ca nu mi se mai impusca platina :-), nu se umezeste si zgarie capacul de delcou si alte panarame de genul asta ca la dacia 1300....

    Si oricum totusi are ceva pe el...cel mai ieftin logan in Romania la 6400 de euro....are un airbag la sofer, inchidere centralizata in cheie, geamuri cu tenta, imobilizator electronic in cheie, avertizor pentru lumini lasate deschise....deci e ceva :-)

    a si mai ganditi-va o dacie 1400 cand a iesit din fabricatie era 4200 de euro si un break 4400 deci odiferenta de 2000 de euro ...stau si va intreb pe astia care muscati LOGANUL DE CUR ....chiar nu se regaseste nicaieri diferenta asta.....motor renault, cutie de renault megane...alta platforma....alta tabla (din Slovenia sau Slovacia nu stiu sigur) dar oricum nu e de la sidex......
    0 0
  • gandim ?
    Eu am si un WV si un Logan...
    Loganul , raport pret -calitate, forate bun!!
    Reclama e foarte dragutza. de ce au ales passat ? fiinca in germania, passatul variant e masina care concureaza cu loganul combi la capitolul utilitate!
    sunt convins ca majoritatea celor care ati postat aici nu aveti masina....
    Intr-o afacere, firma, care are nevoie de masini, loganul e o alegere f buna, pret scazut, il iau in leasing, il tin 3 ani, si ciao, nu ma costa mult masina, nu ma costa mult piesele, pt ca angajatii nu au grija de ea...deci e o afacere buna ...incercati sa ganditi altfel ! ca masina nu e o investitie !
    0 0
  • Touran vs Logan
    Am vazut, pe undeva prindurile mai sus asternute o astfel de comparatie si m-am intrebat ceva timp daca merita sau nu o replica.....
    ce vreau sa spun este doar ca sigur acela care nu a vazut diferente de design sau calitate n-a calcat in viata lui intr-un Touran; sau daca a pus piciorul este rau, fooarte rau intentionat.

    Un om care a condus pana acum nu mai putin de 6 modele Touran!
    0 0
  • pentru " Gabriel de Negoita"
    .."...stau si va intreb pe astia care muscati LOGANUL DE CUR ...."
    Daca vrei sa ramai impartial, fa-o pana la capat, nu-ti da si tu arama pe fata demonstrandu-ti apartenenta la "tabera ProLogan"...in felul asta nu facem decat sa adancim si mai mult discrepanta asta idioata din cauza carei ne certam cu fiecare ocazie.
    Numai bine
    0 0
  • Beduinul
    Fratilor,de ce nu iesiti voi frumos in strada cu pancarde,care pt Logan, care pt VW, eventual va mai imbranciti nitel, si acolo vedeti voi care pe care...fiecare masina se adreseaza unui anumit segment de cumparatori, fiecare masina are dezavantaje si avantaje,fiecare e liber sa-si ia ce-l lasa mintea si cardul, la ce atata gargara???
    0 0
  • omg
    incredibil cate dispute poate genera o reclama. opriti-va asupra reclamei si atat, nu va mai apucati sa faceti studii de piata. cine vrea cumpara, cine nu, nu. btw, reclama e interesanta, desi se opreste doar asupra pretului cand detaliile sunt ceea ce conteaza la o masina.
    0 0
  • masina
    masina=autoturism=vehicul autopropulsat
    asta inseamna o masina
    de la acest fapt se porneste in aceasta reclama vreau o masina sa incapa copii, etc. dar nu dau mai mult de 8500 euro zice germanca.
    0 0
  • bla bla bla
    de unde si pana unde antireclama???
    Mai baieti,... fete, voi stiti reclama la bentley?
    aia in care la sfarsit un mosulica(probabil cel care detine o mare parte din companie) le arata degetul mijlociu siglelor BMW, AUDI si SUBARU?
    va agitati atat pe faza cu antireclama si cu detaliile tehnice ale celor doua masini...
    daca reclama o faceau in cehia taiau o octavia in doua. ei si-au atins scopul: se vorbeste despre reclama si se vorbeste despre masina. v-am pupat
    0 0
  • bla bla bla
    dupa cum spuneam
    http://www.egmcartech.com/2006/12/22/bentley-gives-bmw-audi-subaru-the-finger/

    un viral genial
    0 0
  • Vizitati Romania
    Sa nu uitam
    Fratilor sa nu uitam ca in toate uzinele mari din lumea asta, fie auto, fie alte industrii sunt romani, iar unii chiar pe posturi decisive. Daca ne-am aduna toti, ar plange neamtul...
    0 0
  • Pentru Tatar
    Ia povesteste-ne cand a vrut Volkswagen sa vina in Romania sa faca afaceri si nu au fost lasati...
    Poate ne dai si niste surse verificabile pentru afirmatiile astea..

    E amuzant cata inversunare si ciuda zace in tine cand scrii despre Dacia. Te roade tare ciuda, nu?
    Ai fi in stare sa scrii toate ineptiile numai ca sa-ti versi veninul izvorat din ciuda...
    0 0
  • :D
    Stau si ma minunez de ce puteti sa faceti la aparitia unei stiri despre (cu) Logan!

    Daca era acolo vorba de alte masini din alte categorii, nu mai radeam eu atat la comentariile voastre "siropoase"!

    Ma duc sa fac scoala de soferi sa nu mai citesc aici !!!
    0 0
  • bogdan
    categoria: tarani da' si nesimtiti neaparat
    naspa.
    0 0
  • Kondoru'
    Ce multi fraieri
    Sa stiti ca nu aveti dreptate . Loganul e masina. Dar doar pentru o foarte scurta perioada de timp. Se strica foarte repede, nu indeplineste nici un standard de siguranta, are un motor vechi(renault) care consuma bine,de tabla ce ar mai fi de spus?-incercati si o veti indoi cu degetul plus ca in doi trei ani apar pete de rugina. Cei de la dacia au o strategie de piata foarte bine pusa la punct. Iti vand rabla la un pret ,,MIC'' pentru ca sunt constienti ca-si scot parleala din piese de schimb! Pentru cei care vor sa faca imensa prostie sa-si ia logan am un sfat:MERGETI LA CEL MAI APROPIAT SERVICE AUTO SI INTREBATI CAT VA COSTA INTRETINEREA LUI IN COMPARATIE CU ALTE MASINI ADEVARATE! VETI RAMANEA UIMITI! VETI AFLA CU STUPOARE CA UN FAR DE PASSAT E MAI IEFTIN, CA AI DA MAI PUTIN PE UN SCUT DE MERCEDES DECAT PE UNUL DE LOGAN.....ASA CA CUMPANITI BINE INAINTE DE A CHIELTUI BANII AIUREA, SAU MAI BINE INTREBATI UN SPECIALIST!
    0 0
  • logan
    tata are un logan mcv 15dci deala cu 80 de cai fuge de rupe pamantul la fiabilitate e slab dar lucra cu el merita toti bani
    0 0
  • caramidaru cri
    logan mcv
    sa stiti ca aici in Italia este foarte cautat loganul brek de catre italieni si chiar o vorbeste de bine. La un pret asa de mic masina de familie nu prea gasesti.
    0 0
  • reclamatie
    am cumparat un logan break,care de o luna este in sirvice cu probleme la cutia de viteze.sanse mari de reparat nu sunt pe motiv ca nu exista piese,este posibil asa ceva .masina noua de un an si care se fabrica la noi/
    0 0
  • spagat
    romanu' verde la creier..
    Am cunoscut un francez care folosea un logan mcv de 1,6 16 valve pe post de masina de teren, la vanatoare si era foarte multumit de ea. Deci?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru