VIDEO: Reclama pentru viitorul erou Audi in Le Mans - R15

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.02.2010
Audi a publicat un clip de promovare pentru noul R15, monopostul cu care nemtii vor alerga anul acesta in seriile Le Mans.

Comentarii (14)

  • Ivanoff
    Monopost/Bipost...
    D-lor (redactori),dc aveti cunostinte despre regulamentele tehnice din seria Le Mans,ma pueti lamuri de ce aceste prototipuri care de fapt sunt monoposturi,arata ca niste biposturi?
    PS:E pe bune inttrebarea...
    5 0
  • Ma intreb cand o sa faca si BMW-ul asa un motor...sau cand o sa ajunga sa domine o competitie asa cum a facut Audi la Le Mans...
    probabil ca niciodata...
    12 7
  • pt jean
    vezi ca haudi si-a luatrusinica de la pejo
    8 12
  • Jean nu e la curent.
    Sa il "punem" noi.
    Intra pe site la aia de la le mans sa vezi cine domina :D
    5 12
  • andr3i
    audi
    Aia de la BMW se uita la cursa de la Le Mans doar la tv...:)):)).
    12 5
  • Le Mans
    Urmaresc competitia din 1999. Din 2000 Audi a dominat copios aceasta competitie indiferent de adversarii avuti. Daca acum 3-4 ani chiar nu mai erau echipe capabile sa se bata de la egal la egal cu nemtii; poate doar Pescarolo putea emite pretentii, aparitia celor de la Peugeot a mai animat competitia, iar victoria francezilor de anul trecut i-au ambitionat pe cei de la Audi sa vina anul asta cu R15. Faptul ca anul trecut a castigat Peugeot, nu stirbeste cu nimic cele 7 sau 8 victorii consecutive ale netilor.

    P.S.: In 2009 Peugeot a corectat cei lipsea in 2008: Fiabilitatea. In 2010 Audi ar trebui sa corecteze ce i-a lipsit anul trecut: Puterea. Daca R15 va fi la fel de fiabil ca R8 si R10 eu ii vad favoriti pe nemti, desi sper la o lupta cat mai stransa.
    14 4
  • @ ionut & ionel
    Aud R 15 este marele favorit in 2010
    In acest an, sunt premise ca cei de la Audi sa castige relativ usor cursa de 24 H de la Le Mans, datorita problemelor financiare ale celor de la PSA ( in 2009, fara imprumutul de urgenta de 3 miliarde euro de la statul francez, PSA avea mari probleme ) care au facut ca bugetul alocat diviziei de competitii sa fie redus foarte mult ( au fost voci in Franta care cereau retragerea din competitie datorita costurilor ridicate ) .
    10 4
  • @Jean & @C-G-C
    Mie mi-a placut de Audi in F1 apropo de BMW la Le Mans.

    acum pe mine putin ma intereseaza ce facastia in competitii, este total irelevant cu exceptia Subaru si Mitsubishi.
    Citroen au afcut de ani buni legea in WRC si pe masini de serie cel mai sportiv pana anul trecut era C2-ul :))

    Nici unul din noi nu o sa-si ia nici vre-o masina de GT "LeMans" nici masina de F1 si nici masina de WRC.

    Si vorbind de diesel Audi inca trebuie sa taca, mai au nevoie de putere litrica si rafinament.
    6 8
  • @ gtrazvan
    Audi TDI
    Motorul V12 TDI de 6.0 L si 500 CP al celor de la Audi este considerat cel mai rafinat motor diesel montat vreodata pe un automobil . Iar in acest an, va debuta versiunea bi-turbo a motorului V6 TDI de 3.0 L ce va avea o putere de 320 CP . Acesta va fi montat in premiera pe Audi A7 .
    8 4
  • LauCalin
    R15
    Daca in loc de Audi era BMW, era nebunie cu cometurile. Insa asa cum mai zis, unii sunt fani si nici ei nu prea stiu de ce. In primul rand cele mai dure competitii din motorsport sunt Le Mans si Dakar (nu, nu e si F1, pentru ca motoarele alea sunt proiectate sa reziste cam 700 de km dupa care se schimba), pentru ca masinile ruleaza in conditii extreme o zi intreaga respectiv multe mii de km. Si ca sa vezi, in amandoua cazuri Audi si VW cu motoare TDI sunt cei mai buni.

    @C-G-C: tocmai asta se crede ar ar fi fost strategia lui Audi: motoarele sa nu mearga continuu la capacitate maxima, pentru a nu intervenii vreo problema majora si sa abandoneze. Deci lipsa de putere era oarecum intentionata si se folosea un fel de limitator de putere (asta sa spun sincer am auzit-o, nu stiu cat e de adevarat). Tre' sa recunosc insa ca parca mai mult ma atrag cei de la Peugeot (in motorsport mereu mi-au placut :)
    5 3
  • LeMans
    Intradevar, cei de la audi au recorduri la LeMans. TDI-ul lor a castigat in 2006,2007si2008. In 2009 au castigat cei de PEUG. De fapt si in 2008 trebuiau sa castige tot cei de la PEUG dar le-a lispsit expierenta si au dat-o in bara chiar pe final. In 2010 se va vedea defapt cine e mai tare. AUDI in 2009, dupa ce au vazut ca masina lor din 2008 era mai slaba decat 908HDI au venit cu R15TDI care nici aceasta nu a facut fata. Vom vedea daca i-au adus imbunatatiri pt acest an, daca nu, NU VOR AVEA NICIO SANSA. (titlul articolului nu este chiar corect, pt ca e tot R15 de anul trecut.... atentie!!!)
    5 0
  • PS
    PS: nu inteleg ce mai cauta NR.1 scris pe masina lor hahahha
    4 2
  • @eu
    au nr 1 k sa rada de prosti... asa k voi ...:)):))
    3 6
  • r15
    eu incep de pe acuma sa strang pentru ca peste vrio 20 de ani o sa o gasesc la o casa de licitatii
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru