VIDEO: Test-drive la Maserati Granturismo

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.02.2008
Baietii de la Fifth Gear au luat la intrebari una dintre cele mai deosebite bijuterii italiene: Maserati Granturismo.

Comentarii (4)

  • aramis
    greseala
    mai verificati si voi descrierea, inainte de a posta clipul. ;)
    0 0
  • bai aramis
    nu confunda top gear cu fifth gear
    0 0
  • bbbobbbo
    aramis adevar graieste
    Aramis are dreptate: quote "Baietii de la Fifth Gear a luat la intrebari" - vi se pare ca ceva scartaie?Exact: "Baietii A luat" in loc de "Baietii AU luat" - se pare ca Automarket ridica la un nou nivel de elevare limba romana, la care Eminescu putea doar sa viseze :)@aramis: nu te mai grabi ca fata mare la maritat sa-ti arati cultura TV, si mai ales pe un ton ca ala, "bai".
    0 0
  • sa fie....
    greseala capitala, mai editor, daca nu erau acesti vesnici vigilante, ce mama zmeului faceati ai ? cum ati gresit???? nu sunteti zei....ma rog, nu sunteti 123 la % perfecti, aaaaaa!!! sunteti praf, gata nu mai vreau informatii gratis, nu mai vreau sa interactionez cu voi, nu mai vreau respectul vostru care-mi permite sa bat campii, daca vreau, ca un idiot, daca vreau sau daca nu-mi dau seama. Gata ! intru in greva intelectuala a foamei, sunt si inteligent la extrem, adika am observat ca ati gresit, aaaaahhh ce senzatie...................................mai oameni buni asta e, gresim toti...unii mai mult...dar nu voi...dar eu da, insa nimeni nu ma criticat ca am festelit uneori ce am scris(stiu ca de multe ori nu am scris literar sau gramatical bine), dar voi sunteti in centrul(bulls eye), atentiei.Va multumesc ca... cel putin pe mine nu m-ati facut harcea parcea.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru